side-area-logo

Aannemer Raamsdonksveer

Bouwen en verbouwen, dat is wat wij doen als aannemer in de regio Raamsdonksveer. Dat is uiteraard ook wat u van ons verwacht, maar het is niet het enige. Hoefnagel Totaalbouw is namelijk dé allround bouwer bij wie u terecht kunt voor de uitvoer van alle (ver)bouwprojecten, maar ook voor het onderhoud aan uw bedrijfspand, sportaccommodatie, schoolgebouw of ieder ander pand.

Hoefnagel Totaalbouw is de specialist op het gebied van bouwen, verbouwen, renoveren en onderhoud. Wij zijn namelijk niet zomaar een aannemer in Raamsdonksveer en omgeving, maar een professioneel bouwbedrijf dat al bijna honderd jaar werkzaam is in de regio. U kunt zich dan ook wel voorstellen, dat wij inmiddels een enorme kennis en kunde hebben opgebouwd – letterlijk! Bent u op zoek naar een aannemer in Raamsdonksveer, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zijn ooit begonnen als kleinschalig familiebedrijf en doordat wij altijd zijn gegaan voor het beste van het beste, zijn wij uitgegroeid tot de aannemer in de regio Raamsdonksveer die wij vandaag de dag zijn. Kwaliteit staat bij ons voorop. Dit houdt onder andere in, dat wij al onze werkzaamheden zo veel mogelijk in eigen beheer uitvoeren. Wij hebben dan ook de beschikking over een eigen werkplaats waarin wij onze las- en timmerwerkzaamheden uitvoeren. Ook het fabriceren van kozijnen nemen wij voor onze eigen rekening, net als het spuiten van al het verfwerk. Dit geeft u de garantie dat wij altijd topkwaliteit afleveren, wat voor project wij ook voor u uitvoeren.

Doordat wij inmiddels uitgegroeid zijn tot een echte totaalbouwer waar een team van vijftig enthousiaste en professionele medewerkers werkzaam is, kunnen wij u op ieder bouwkundig gebied van dienst zijn. Zo kunt u ons als aannemer in Raamsdonksveer en omgeving inschakelen voor de realisatie van uw nieuwbouwwoning, maar wij houden ons ook bezig met seriematige woningbouw, utiliteitsbouw, verbouwingen, renovaties, onderhoud en de verkoop van bouwmaterialen.

Zorg dat uw (ver)bouwproject perfect wordt uitgevoerd. Vraag vandaag nog een offerte aan bij Hoefnagel Totaalbouw en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Heeft u nog andere vragen over ons? Laat dit dan ook aan ons weten. Wij geven u graag meer informatie.

 Neem contact op voor een prijsvoorstel op maat!