side-area-logo

Aannemersbedrijf Oosterhout

Geen klus die niet geklaard kan worden door ons aannemersbedrijf uit de regio Oosterhout! U schakelt ons in voor een nieuwbouwproject en ook voor de perfecte uitvoering van een verbouwing of renovatie kunt u vertrouwen op onze expertise. Maar natuurlijk stellen wij ons eerst graag aan u voor:

Wij zijn Hoefnagel Totaalbouw, een professioneel en gedreven aannemersbedrijf uit omgeving Oosterhout. De kans is groot dat u al eens van ons heeft gehoord, want wij zijn al bijna honderd jaar werkzaam in de regio en hebben ons in die tijd verbonden aan tal van grote en kleine bouwtrajecten. We zijn ooit van start gegaan als een klein timmerbedrijf en zijn uitgegroeid tot de allround totaalbouwer die wij vandaag te dag zijn. U kunt ons aannemersbedrijf in Oosterhout en omgeving inschakelen voor onder andere de bouw van uw woning, aanbouw, bijgebouw of een zakelijk pand, het uitvoeren van verbouwingen en renovaties en voor het onderhoud aan bestaande panden. Ook zijn wij als aannemersbedrijf in Oosterhout regelmatig betrokken bij seriematige woningbouw, waardoor u bij ons ook aan het juiste adres bent wanneer u op zoek bent naar een kant en klare nieuwbouwwoning.

Behalve onze veelzijdigheid, is ook de hoge kwaliteit van het door ons geleverde werk een belangrijke reden om voor Hoefnagel Totaalbouw te kiezen. Wij voeren het merendeel van onze werkzaamheden in eigen beheer uit, zodat wij u altijd honderd procent garantie op een perfecte oplevering kunnen bieden. Hiervoor beschikken wij over een eigen timmer- en laswerkplaats, hebben wij zelf een kozijnenfabriek en werken wij in onze eigen spuiterij voor het verven en spuiten van schilderwerk.

Ons streven naar perfectie geldt uiteraard niet alleen voor de bouwprojecten, verbouwingen en renovaties die wij uitvoeren, maar ook als u ons aannemersbedrijf in Oosterhout en omgeving inschakelt voor het onderhoud aan uw pand(en) weet u zeker dat dit uitstekend verzorgd wordt. Uiteraard kunt u ons ook bellen voor het uitvoeren van spoedreparaties.

Wilt u meer weten over de complete dienstverlening van Hoefnagel Totaalbouw? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen en wij denken natuurlijk graag met u mee over uw bouwplannen of aanstaande verbouwing. Ook kunt u meteen een offerte bij ons aanvragen en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 Neem contact op voor een prijsvoorstel op maat!