side-area-logo

Aannemersbedrijf Tilburg

Een goed aannemersbedrijf vinden in Tilburg is lang niet zo lastig als dat het misschien lijkt. Hoefnagel Totaalbouw is namelijk dé aannemer van de regio die bij ieder bouwproject en iedere verbouwing of renovatie voor u klaarstaat. Wij zorgen ervoor dat al uw bouw- en verbouwplannen in goede banen worden geleid en dat u een schitterend eindresultaat krijgt opgeleverd. Of u het nu over de bouw van een complete woning heeft, een aanbouw wil laten realiseren, een verbouwing gepland heeft staan of een renovatie wil laten uitvoeren – ons aannemersbedrijf uit omgeving Tilburg beschikt over een professioneel team en de allerbeste materialen om u alle zorgen uit handen te nemen.

Onze kennis en kunde komt bovendien niet zomaar uit de lucht vallen. Want wist u dat Hoefnagel Totaalbouw al bijna honderd jaar bestaat? In de jaren dertig van de vorige eeuw is ons aannemersbedrijf in de regio Tilburg begonnen als een familiebedrijf. Toen nog kleinschalig als timmerbedrijf, maar in de loop van de jaren zijn wij uitgegroeid tot de allround totaalbouwer die wij vandaag de dag zijn. Hierbij zijn wij echter nooit de voor ons zo belangrijke waarden uit het oog verloren: authenticiteit, emotionele verbondenheid en maatschappelijke betrokkenheid. U merkt dit meteen wanneer u ons inschakelt voor uw project. Onze persoonlijke aanpak en onze duidelijke communicatie naar u als opdrachtgever toe, maken dat Hoefnagel Totaalbouw het aannemersbedrijf uit Tilburg is waar u al die tijd op zoek naar bent geweest.

Een ander belangrijk kenmerk van ons bouwbedrijf is dat wij al onze werkzaamheden zoveel mogelijk in eigen beheer proberen uit te voeren. Als aannemersbedrijf in Tilburg en omgeving hebben wij dan ook de beschikking over een eigen werkplaats waar wij kunnen lassen en timmerwerkzaamheden kunnen verrichten. Ook hebben wij een eigen kozijnenfabriek en is het voor ons mogelijk om schilderwerk in onze spuiterij van iedere gewenste kleur te voorzien. Hierdoor hebben wij altijd de controle over de werkzaamheid en kunnen wij u garanderen dat alles wat wij voor u doen met de grootst mogelijke zorg wordt uitgevoerd. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel! Bent u benieuwd naar wat Hoefnagel Totaalbouw voor u kan betekenen? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

 Neem contact op voor een prijsvoorstel op maat!