side-area-logo

Bedrijfspand huren Den Bosch

werkplaats-hoefnagel

Hoefnagel Totaalbouw is al vele jaren werkzaam als projectontwikkelaar voor ondernemers. U kunt het bouwen van uw nieuwe bedrijfspand dan ook met een gerust hart aan ons overlaten. Bent u echter wel geïnteresseerd in nieuwbouw, maar wilt u zelf niet laten bouwen, dan bieden wij u ook de mogelijk om een bedrijfspand te huren. In de regio Den Bosch hebben wij enkele mooie en nieuwe panden in ons portfolio.

Een bedrijfspand huren in Den Bosch of omgeving biedt vele voordelen. Dit zijn namelijk panden die wij nieuw gebouwd hebben, dus u heeft een geheel nieuw pand tot uw beschikking dat aan alle moderne eisen voldoet. De afwerking is perfect, want ieder nieuwbouwproject, iedere verbouwing en iedere renovatie die wij uitvoeren, voldoet aan de hoge kwaliteitseisen die wij onszelf opleggen.

Daarnaast kunt u ons inschakelen voor het onderhoud van uw bedrijfspand. Huren in de regio Den Bosch is hierdoor een aantrekkelijke optie, want als ondernemer wilt u zich niet bezig hoeven te houden met het controleren en het uitvoeren van onderhoud aan het pand. U doet uw zaken en wij voeren de onze uit. En dat is natuurlijk het bouwen, verbouwen en onderhouden van eersteklas bedrijfspanden.

Zoals u al kon lezen, stellen wij hoge kwaliteitseisen aan het werk dat wij opleveren. Om te kunnen garanderen dat alles aan deze eisen voldoet, voeren wij zo veel mogelijk van deze werkzaamheden uit in eigen beheer. Hoefnagel Totaalbouw is hier dan ook helemaal op ingericht, onder andere doordat wij de beschikking hebben over een eigen werkplaats voor timmer- en laswerkzaamheden, een eigen kozijnenfabriek hebben en verfwerk kunnen uitvoeren in de eigen spuiterij. Hierdoor weet u zeker dat het bedrijfspand dat u van ons gaat huren in Den Bosch of omgeving in eersteklas staat verkeert.

Het betrokken en professionele team van Hoefnagel Totaalbouw staat voor u klaar wanneer het gaat om nieuwbouw, verbouwingen, renovatie en onderhoud. U schakelt ons in wanneer u wilt laten bouwen of verbouwen, maar ook voor het onderhoud aan uw (bedrijfs)panden of wanneer u een modern en nieuw bedrijfspand wilt huren in de regio Den Bosch.

Neem contact met ons op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn. Wij denken graag met u mee.

 Neem contact op voor een prijsvoorstel op maat!