side-area-logo

Bedrijfspand huren Breda

werkplaats-hoefnagel

Geen ondernemer is hetzelfde en iedereen heeft zijn eigen eisen en wensen aan een bedrijfspand. Huren of kopen, in Breda en omgeving hebben wij verschillende mogelijkheden voor u als u op zoek bent naar een nieuw pand voor de huisvesting van uw bedrijf. Wij zijn Hoefnagel Totaalbouw en wij bouwen niet alleen voor u, maar u kunt bij ons ook uw bedrijfspand huren in Breda.

Een spiksplinternieuw bedrijfspand huren in Breda of omgeving biedt u verschillende voordelen. U hoeft immers niet te wachten tot het pand gebouwd is, maar kunt er vaak op korte termijn intrekken. En mochten wij toch nog het pand aan het bouwen zijn dat u op het oog heeft, dan weet u zeker dat het perfect opgeleverd zal worden. Dit geldt immers voor al onze panden. Niet alleen bedrijfspanden, maar ook particuliere woningbouw en seriematige woningbouw wordt door ons tot in de perfectie uitgevoerd. Met minder nemen wij en onze opdrachtgevers geen genoegen.

Wij kunnen u garanderen dat u bij ons een hoogwaardig bedrijfspand kunt huren in de regio Breda, doordat wij zoveel mogelijk van onze werkzaamheden bij de bouw in eigen beheer uitvoeren. Wij hebben dan ook de beschikking over een eigen werkplaats waarin wij onze las- en timmerwerkzaamheden uitvoeren. Ook het fabriceren van kozijnen, deuren en ramen nemen wij voor onze eigen rekening in onze kozijnenfabriek, net als het spuiten van al het verfwerk in onze eigen spuiterij. Dit geeft u de garantie dat wij altijd topkwaliteit afleveren, wat voor project wij ook voor u uitvoeren.

Een bedrijfspand huren in Breda via Hoefnagel Totaalbouw is een echte aanrader voor iedere ondernemer die niet zelf wil laten bouwen of wil kopen. Kunnen wij u ook van dienst zijn? Neem vandaag nog contact met ons op wanneer u op zoekt bent naar een hoogwaardig bedrijfspand. Ook wanneer u geïnteresseerd bent in onze werkzaamheden als aannemer kunt u contact met ons opnemen. Wij vertellen u immers graag wat er allemaal mogelijk is.

Wij bespreken graag met u uw wensen wanneer het gaat om het huren van een bedrijfspand en overweegt u om te laten bouwen, dan kunt u altijd een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen.

 Neem contact op voor een prijsvoorstel op maat!