side-area-logo

Bedrijfspand huren Tilburg

werkplaats-hoefnagel

Voor u als ondernemer is het niet altijd aantrekkelijk om een pand te kopen. Een goed alternatief is dan om een bedrijfspand te huren. In Tilburg of omgeving hebben wij regelmatig nieuwe bedrijfspanden die gehuurd kunnen worden. Het grote voordeel is dat u niet uw eigen pand hoeft te laten bouwen of te kopen, maar dat u wel gebruik kunt maken van een nieuw bedrijfspand. Huren in Tilburg kan ook bij Hoefnagel Totaalbouw.

Hoefnagel Totaalbouw is de specialist op het gebied van bouwen en verbouwen. Dit houdt in, dat wij als projectontwikkelaar regelmatig betrokken zijn bij de bouw van nieuwe bedrijfspanden. Een dergelijk nieuw bedrijfspand kunt u vervolgens huren. In de regio Tilburg hebben wij verschillende mogelijkheden.

Bent u echter niet op zoek naar een bedrijfspand om te huren in Tilburg of omgeving, maar wilt u deze laten bouwen, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Wij gaan graag voor u aan het werk! Wij kunnen u het hele traject uit handen nemen, want als ondernemer heeft u immers ook uw eigen zaken om u mee bezig te houden. Wij adviseren u over mogelijkheden, kunnen u inspirerende voorbeelden laten zien en maken al het regelwerk, zoals het aanvragen van de benodigde vergunningen, voor u in orde. U hoeft zich nergens meer zorgen om te maken, want het professionele bouwteam van Hoefnagel Totaalbouw leidt alles in goede banen. Wij zorgen dat alles perfect verloopt – vanaf het allereerste schetsontwerp tot aan de uiteindelijke oplevering van uw nieuwe bedrijfspand.

Of u nu wilt laten bouwen of een bedrijfspand wilt huren in de regio Tilburg, u zit bij Hoefnagel Totaalbouw altijd goed. Dit door onze gedrevenheid en onze jarenlange expertise in de bouw. Want wist u dat wij al bijna ons honderdjarig bestaan vieren? In de jaren dertig van de vorige eeuw zijn wij als familiebedrijf van start gegaan en inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een hechte en professionele organisatie met vijftig medewerkers. Ieder bouwproject, iedere renovatie en iedere verbouwing is bij ons dan ook in goede handen.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheid om een bedrijfspand te huren in de regio Tilburg? Neem dan contact met ons op.Wij gaan graag aan de slag met uw eisen en wensen om het pand te vinden dat bij u en uw onderneming past.

 Neem contact op voor een prijsvoorstel op maat!