side-area-logo

Bedrijfsruimte huren Tilburg

Bedrijfsruimte huren bij Hoefnagel Totaalbouw

Als ondernemer wilt u uiteraard uw bedrijf huisvesten in een hoogwaardig pand. Door bij Hoefnagel Totaalbouw bedrijfsruimte te huren in Tilburg is dit mogelijk. Als projectontwikkelaar bouwen wij namelijk met regelmaat nieuwe kantoorpanden, bedrijfsruimtes en fabriekshallen die door ondernemers zoals u van ons gehuurd kunnen worden. Hierdoor is het nagenoeg altijd wel mogelijk om bij ons de bedrijfsruimte te huren in de regio Tilburg die past bij uw onderneming.

Hoefnagel Totaalbouw is geen onbekende in de bouwwereld. Verre van dat zelfs, want ons bedrijf bestaat inmiddels al bijna honderd jaar. In al deze jaren hebben wij dan ook onze sporen ruimschoots verdiend en tegenwoordig staan wij bekend als het nummer één bouwbedrijf van de regio. Bij ons uw bedrijfsruimte huren in Tilburg of omgeving is dan ook een goede keuze.

Meer over Hoefnagel Totaalbouw

Alles in één bouwbedrijf

Inmiddels zijn wij als allround totaalbouwer uitgegroeid tot een hecht team van vijftig enthousiaste en bevlogen medewerkers. Onze professionele bouwteams kunnen voor u ieder nieuwbouwproject en iedere verbouwing realiseren. Dus ook als u niet geïnteresseerd bent om een bedrijfsruimte te huren in de regio Tilburg, maar juist zelf opdracht wil geven tot de bouw van een nieuw pand bent u bij ons aan het juiste adres. Ook hierbij heeft u uiteraard de garantie dat alles van A tot Z perfect uitgevoerd wordt. Wij nemen enkel genoegen met de allerbeste kwaliteit en een perfect eindresultaat.

Wij kunnen u deze hoge kwaliteit garanderen doordat wij zo veel mogelijk van onze werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren. Hier hebben wij onze bedrijfsvoering dan ook helemaal op aangepast. Hoefnagel Totaalbouw beschikt onder andere over een professionele werkplaats voor het verrichten van las- en timmerwerkzaamheden, over een eigen kozijnenfabriek en over een eigen spuiterij voor het verfwerk. Dus of u ons nu de opdracht geeft een nieuw bedrijfspand te bouwen of bij ons een bedrijfsruimte wil huren in de regio Tilburg, u weet altijd dat u goed zit.

Hoefnagel Totaalbouw
Hoefnagel Totaalbouw
Hoefnagel Totaalbouw
Silke - klantenservice

Kom in contact

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze dienstverlening. Wij kunnen u precies vertellen wat wij voor u kunnen betekenen en wij zetten uw plannen graag om in concrete voorstellen. Op Hoefnagel Totaalbouw kunt u bouwen.

 Neem contact op voor een prijsvoorstel op maat!