side-area-logo

Bouwbedrijf Tilburg

hoefnagel-vakmannen

Hoefnagel Totaalbouw is al bijna honderd jaar lang een begrip in de regio. Wij zijn als bouwbedrijf nabij Tilburg begonnen en uitgegroeid tot de specialist op het gebied van allerhande bouw- en verbouwprojecten.

U schakelt ons in wanneer u op zoekt bent naar een professioneel en betrouwbaar bedrijf voor het uitvoeren van particuliere woningbouw en zakelijke en particuliere verbouwingen. Vele opdrachtgevers weten ons bouwbedrijf in omgeving Tilburg al decennialang te vinden voor onder andere seriematige woning- en utiliteitsbouw. Daarnaast voeren wij uiteraard ook renovaties uit, verzorgen wij het onderhoud van panden en kunt u bij ons terecht voor het leveren van bouwmaterialen.

Als bouwbedrijf in Tilburg en omgeving zijn wij ooit ontstaan als familiebedrijf. De kernwaarden die toen belangrijk waren, spelen vandaag de dag nog altijd een grote rol in onze bedrijfsvoering. Authenticiteit, emotionele verbondenheid en maatschappelijke betrokkenheid zijn nog altijd onlosmakelijk met Hoefnagel Totaalbouw verbonden. Het is dan ook niet voor niets, dat wij in al die jaren uitgegroeid zijn tot een hecht team van vijftig medewerkers die iedere dag weer vol enthousiasme aan het werk gaan. Hierdoor is het ook mogelijk dat ons bouwbedrijf in Tilburg zoveel mogelijk in eigen beheer bouwt. Op die manier kunnen wij u de allerhoogste kwaliteit bieden.

Om nagenoeg alle werkzaamheden in eigen beheer uit te voeren, beschikken wij over een eigen timmer- en laswerkplaats, een kozijnenfabriek en een spuiterij voor het schilderwerk. Wij vinden het immers uitermate belangrijk dat wij enkel topwerk afleveren en door als allround bouwbedrijf in Tilburg en omgeving te opereren, kunnen wij u ook garanderen dat alles door ons persoonlijk gecontroleerd wordt. Hoefnagel Totaalbouw staat garant voor de uitvoering van uw bouw- of verbouwproject op het hoogste niveau. Met minder nemen wij geen genoegen.

Bent u bezig met de realisatie van een bouwproject of denkt u na over een mogelijke verbouwing? Wij zijn u graag van dienst met een deskundig advies, het opstellen van een gedegen plan en natuurlijk met de uitvoer van uw project. Hoefnagel Totaalbouw is het allround bouwbedrijf in Tilburg dat samen met u het beste resultaat neerzet.

 Neem contact op voor een prijsvoorstel op maat!