side-area-logo

Bouwmaterialen Waalwijk

uitvoerder

Heeft u plannen voor een verbouwing of een aanbouw aan bijvoorbeeld uw woning of garage? Of wilt u een heel nieuw huis of bedrijfspand laten bouwen. Kies in al die gevallen voor de ondersteuning van Hoefnagel Totaalbouw, want dan weet u zeker dat uw project uitgevoerd wordt door een professioneel bouwteam. Bovendien werken wij uitsluitend met de allerbeste bouwmaterialen. In Waalwijk en omgeving zijn dit belangrijke redenen om te kiezen voor de expertise van Hoefnagel Totaalbouw.

Wij weten er alles van: goede bouwmaterialen. In de regio Waalwijk bouwen wij al sinds de jaren dertig van de vorige eeuw aan woningen, kantoren, bedrijfspanden, woon- zorgcentra en andere multifunctionele panden. En alles staat – vaak letterlijk – al een huis! De keuze voor professioneel gereedschap en hoogwaardige bouwmaterialen zorgen er in Waalwijk en omgeving voor dat wij iedere keer weer een fantastisch resultaat op kunnen leveren. Onze bevlogen en deskundige medewerkers gaan dan ook graag voor u aan de slag.

Wanneer u kiest voor Hoefnagel Totaalbouw als de aannemer van uw nieuwbouwproject, verbouwing of renovatie, kunt u bij ons bouwmaterialen aanschaffen. Vanuit Waalwijk en omgeving is ons magazijn uitstekend te bereiken en onze grote voorraad zorgt ervoor dat wij vaak onmiddellijk kunnen leveren. Heeft u speciale materialen of een grote hoeveelheid nodig, dan adviseren wij u om van tevoren even contact met ons op te nemen. Wij kunnen de bouwmaterialen dan zo nodig voor u bestellen en wij zorgen er uiteraard voor dat ze voor u klaarliggen wanneer u ze op komt halen.

Hoefnagel Totaalbouw kan de bouw van uw nieuwe woning of bedrijfspand voor u uitvoeren. Wij leiden alles in goede banen, zorgen dat de werkzaamheden volgens planning verlopen en werken uitsluitend met eersteklas bouwmaterialen. In de regio Waalwijk hebben wij bovendien de beschikking over een eigen kozijnenfabriek, zodat wij ook deuren, ramen en kozijnen uit voorraad kunnen leveren. U heeft hierbij altijd de garantie dat het product van topkwaliteit is – hier zien wij immers zelf op toe.

Bent u bezig met de realisatie van een bouwproject of denkt u na over een mogelijke verbouwing? Wij zijn u graag van dienst met een deskundig advies, het opstellen van een gedegen plan en natuurlijk met de uitvoer van uw project. Hoefnagel Totaalbouw zet amen met u het beste resultaat neer.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvende offerte aan.

 Neem contact op voor een prijsvoorstel op maat!