side-area-logo

Bouwmaterialen Dongen

uitvoerder

Start samen met Hoefnagel Totaalbouw aan uw bouw- of verbouwproject en u weet zeker dat u de beschikking heeft over de allerbeste bouwmaterialen. In Dongen en omgeving kunnen wij deze materialen namelijk uit eigen voorraad leveren, zodat er uitsluitend gewerkt wordt met hoogwaardige bouwmaterialen. In de regio Dongen hebben wij op deze wijze al vele nieuwbouwprojecten, verbouwingen en renovaties begeleid en opgeleverd. Is uw project het volgende?

Natuurlijk luistert de selectie van goede materialen erg nauw. Dat is dan ook precies de reden waarom veel mensen kiezen voor de expertise van Hoefnagel Totaalbouw. Met ons aan uw zijde weet u dat alles in goede banen wordt geleid. Wij zijn er om u te adviseren en uiteraard om het project voor u – of samen met u – te realiseren. Wij streven altijd naar perfectie, al vanaf het allereerste ontwerp tot de uiteindelijke oplevering van uw bouwproject of verbouwing.

Deze perfectie begint al bij de faciliteiten waarover wij als allround bouwbedrijf beschikken. Zo hebben wij in ons magazijn een grote voorraad hoogwaardige bouwmaterialen die wij in Dongen en omgeving ook kunnen leveren. Gaat u aan de slag, bespreek dan met ons wat u nodig heeft, zodat wij dit voor u kunnen klaarleggen. U kunt het vervolgens ophalen bij ons magazijn in Sprang-Capelle.

Behalve dit magazijn heeft Hoefnagel Totaalbouw ook een eigen werkplaats voor het uitvoeren van timmer- en laswerkzaamheden. Op deze manier kunnen wij er immers hoogstpersoonlijk op toe zien dat dit soort werk helemaal perfect wordt uitgevoerd. Dit geldt ook voor onze eigen kozijnenfabriek en spuiterij voor al ons verfwerk. Door het zelf te doen, kunnen wij u garanderen dat het met de grootst mogelijke zorg is uitgevoerd. Bovendien kunt u niet alleen bouwmaterialen in de regio Dongen bij ons kopen, maar ook deuren, ramen en kozijnen die wij zelf vervaardigen. Op die manier kunnen wij zelfs de meest uiteenlopende maten leveren, zodat u geen concessies hoeft te doen bij de realisatie van uw nieuwbouwwoning, bedrijfspand of aanbouw.

Schakel vandaag nog Hoefnagel Totaalbouw in voor al uw (ver)bouwwerkzaamheden. Ook als u enkel nog plannen heeft, zijn wij u graag van dienst. Wij adviseren, inspireren en bouwen.

Neem contact met ons op en wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is.

 Neem contact op voor een prijsvoorstel op maat!