side-area-logo

Bouwmaterialen Kaatsheuvel

uitvoerder

Natuurlijk wilt u dat uw bouwproject, verbouwing en renovatie perfect uitgevoerd wordt. Het is dan ook erg belangrijk, dat u kiest voor goede bouwmaterialen. In de regio Kaatsheuvel is dit makkelijk: hier vindt u immers Hoefnagel Totaalbouw – hét nummer één bouwbedrijf van de regio. Wij kunnen u adviseren over en ondersteunen bij iedere klus. En natuurlijk kunnen wij ook de gehele realisatie van uw nieuwbouw, verbouwing of renovatie op ons nemen. Hierdoor bent u verzekerd van onze kennis en kunde, maar ook heeft u de garantie dat wij uitsluitend werken met de allerbeste bouwmaterialen. In Kaatsheuvel en omgeving is dit de solide basis van ieder (ver)bouwproject!

Hoefnagel Totaalbouw is de expert wanneer het gaat over goede bouwmaterialen. In de regio Kaatsheuvel zijn wij bijna honderd jaar geleden begonnen als familiebedrijf en vanaf het allereerste moment werkten wij al uitsluitend met goede materialen. Er waren uiteraard minder geavanceerde spullen beschikbaar, maar ook toen al kozen de oprichters van Hoefnagel Totaalbouw voor kwaliteit. Een kernwaarde die wij nooit los hebben gelaten.

Doordat wij ooit begonnen zijn als familiebedrijf, spelen vandaag de dag nog meer kenmerkende kernwaarden een belangrijke rol in onze bedrijfsvoering. Authenticiteit, emotionele verbondenheid en maatschappelijke betrokkenheid zijn nog altijd onlosmakelijk met Hoefnagel Totaalbouw verbonden. Het is dan ook niet voor niets, dat wij in al die jaren uitgegroeid zijn tot een hecht team van vijftig medewerkers die iedere dag weer vol enthousiasme aan het werk gaan. Hierdoor is het ook mogelijk dat wij zo veel mogelijk in eigen beheer bouwen én zeer selectief zijn in de keuze voor onze bouwmaterialen. In de regio Kaatsheuvel kunnen wij u op die manier de allerhoogste kwaliteit bieden.

Hoefnagel Totaalbouw beschikt daarom onder andere over een eigen kozijnenfabriek, een spuiterij voor schilderwerk en een timmer- en laswerkplaats. Door deze voorzieningen zijn wij bovendien in staat om maatwerk te leveren en kunnen wij flexibel inspringen op al uw eisen en wensen. Precies waar u behoefte aan heeft tijdens een nieuwbouwproject of verbouwing.

Bent u benieuwd naar de levering van bouwmaterialen in Kaatsheuvel en omgeving? Neem dan contact met ons op en wij bespreken graag wat uw plannen zijn en wat wij voor u kunnen betekenen.

 Neem contact op voor een prijsvoorstel op maat!