side-area-logo

Bouwmaterialen Oosterhout

uitvoerder

Een bouwproject valt of staat met het gebruik van de juiste bouwmaterialen. In de regio Oosterhout maken wij daarom uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen waarmee wij ieder nieuwbouwproject, iedere verbouwing en iedere renovatie naar een hoger niveau tillen. En het goede nieuws is: als u – als particulier of met een bouwteam – (mee)werkt aan één van onze projecten, dan kunnen wij deze bouwmaterialen in Oosterhout en omgeving ook aan u leveren!

Deze levering van bouwmaterialen in de regio Oosterhout biedt u uiteraard tal van voordelen. Zo is het erg prettig om een dergelijke leverancier bij u in de buurt te hebben en u weet zeker dat u aan de slag kunt met eersteklas materialen. Wij zien er immers zelf op toe, dat alleen de allerbeste bouwmaterialen gebruikt worden door onze bouwteams. Kwaliteit staat bij ons voorop – van de allerkleinste spijker tot aan pallets voor met bakstenen.

Dit streven naar de allerbeste kwaliteit geldt vanzelfsprekend niet alleen voor de bouwmaterialen die wij in Oosterhout en omgeving gebruiken voor onze projecten. Wanneer wij voor aan de slag gaan of werken aan de realisatie van seriematige woningbouw, dan nemen wij enkel genoegen met een perfect resultaat. Dit maakt Hoefnagel Totaalbouw dan ook hét nummer één bouwbedrijf van de regio.

Wij voeren namelijk zo veel mogelijk werkzaamheden in eigen beheer uit. Hiervoor beschikken wij over een eigen timmer- en laswerkplaats, een kozijnenfabriek en een spuiterij voor het schilderwerk. Heeft u dan ook kozijnen, ramen en/of deuren nodig, dan kunt u ook hiervoor bij ons terecht. Wij leveren uit eigen voorraad de bouwmaterialen die u in Oosterhout of omgeving nodig heeft voor uw bouwproject, verbouwing of renovatie.

Natuurlijk staan wij voor u klaar om u te ondersteunen, te begeleiden en te adviseren bij ieder project. Bouwen of verbouwen is immers een vak op zich en onze vakmensen weten precies wat hierbij komt kijken. Wij helpen u dan ook graag verder wanneer u (ver)bouwplannen heeft. Droomt u over de bouw van een eigen woning of wilt u een aanbouw realiseren? Hoefnagel Totaalbouw staat voor u klaar!

Vraag vrijblijvend meer informatie aan over onze dienstverlening en wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Wilt u bouwmaterialen kopen, dan kunt u hiervoor terecht in ons magazijn in Sprang-Capelle.

 Neem contact op voor een prijsvoorstel op maat!