side-area-logo

Projectontwikkelaar Den Bosch

uitvoerder

Hoefnagel Totaalbouw is al vele jaren de nummer één projectontwikkelaar in Den Bosch voor de realisatie van de meest uiteenlopende nieuwbouwprojecten. Denkt u maar aan een kleinschalige bouw van enkele starterswoningen tot de ontwikkeling van meer dan honderd woningen met diverse type woningen. Ook houden wij ons als projectontwikkelaar in de regio Den Bosch bezig met het plannen en bouwen van bedrijfsgebouwen, kantoorpanden en andere (multi)functionele gebouwen.

U zult het ongetwijfeld met ons eens zijn als wij zeggen dat er weinig zo belangrijk is als een veilig en comfortabel huis. Daarom geven wij u dat garantie dat wij als projectontwikkelaar in Den Bosch en omgeving uitsluitend dergelijke woning bouwen. Wij zijn altijd op zoek naar geschikte kavel om hierop nieuwbouw te realiseren. Wij komen dan ook graag in contact met andere ontwikkelaars en investeerders die in het bezit zijn van grond(en) en hierop woningen willen laten ontwikkelen. Wij werken graag met u samen en zorgen ervoor dat het project van A tot Z perfect wordt uitgevoerd.

Hierbij hebben wij uiteraard niet alleen oog van de te bouwen woningen of bedrijfspanden, maar ook voor alle bijkomende werkzaamheden waar Hoefnagel Totaalbouw als projectontwikkelaar in de regio Den Bosch in gespecialiseerd is. Zou zorgen wij uiteraard ook voor de aanleg van een goede infrastructuur en besteden wij aandacht aan de groenvoorzieningen. Op die manier kunt u comfortabel wonen of werken in één van onze nieuwbouwprojecten.

Het grote voordeel van ons werk als projectontwikkelaar in Den Bosch en omgeving is dat wij u heel veel keuze te bieden hebben. Wij bouwen namelijk nieuwbouwwoningen op verschillende locaties en in verschillende prijsklassen. Bent u op zoek naar een dergelijke nieuwbouwwoning, dan bent u ook hiervoor bij ons aan het juiste adres. Kijkt u eens op het speciale te koop gedeelte op onze website om te zien welke woningen wij momenteel in de verkoop hebben staan en wie weet vindt u hier wel uw nieuwe woning!

Komen wij u als projectontwikkelaar in Den Bosch of omgeving binnenkort tegen bij de realisatie van één van onze projecten? Kijk alvast bij onze actuele projecten om te zien waar wij ons momenteel mee bezighouden. Wellicht vindt u hierbij wel uw nieuwe woning! Neem contact met ons op voor meer informatie en wij beantwoorden graag al uw vragen. Ook is het mogelijk om vrijblijvend een offerte bij ons aan te vragen. Hoefnagel Totaalbouw staat voor u klaar!

 Neem contact op voor een prijsvoorstel op maat!