side-area-logo

Projectontwikkelaar Tilburg

uitvoerder

Iedereen die op zoek is naar een moderne en comfortabele nieuwbouwwoning weet dat het vinden hiervan niet altijd even eenvoudig is. Uw nieuwe huis moet immers wel aan al uw eisen en wensen voldoen. Heeft u al eens gekeken bij de actuele projecten van Hoefnagel Totaalbouw? Wij zijn namelijk dé projectontwikkelaar van Tilburg en omgeving.

Als projectontwikkelaar in de regio Tilburg zijn wij vrijwel altijd wel bezig met de realisatie van één of eerdere nieuwbouwprojecten. Dit varieert van kleinschalig (bijvoorbeeld de bouw van een vijftal woningen) tot de ontwikkeling van grote projecten waarbij wij meer dan honderd woningen van verschillende types bouwen. Daarnaast houden wij ons als projectontwikkelaar in Tilburg en omgeving ook bezig met de realisatie van bedrijfspanden en andere bebouwing. Hierdoor bent u niet alleen bij Hoefnagel Totaalbouw aan het juiste adres wanneer u zich oriënteert op een nieuwbouwwoning, maar ook wanneer u als ondernemer of instelling op zoek bent naar passende nieuwbouw.

Bent u als vastgoedontwikkelaar of investeerder in het bezit van één of meerdere kavels, dan zijn wij voor u de aangewezen partij om als projectontwikkelaar in de regio Tilburg voor u aan het werk te gaan. Daarnaast werken wij graag samen met andere partijen bij de aankoop van grond om hier gezamenlijk woningen op te ontwikkelen.

Wat voor nieuwbouw wij ook realiseren, perfectie en de allerhoogste kwaliteit staat bij Hoefnagel Totaalbouw altijd bovenaan. Al onze werkzaamheden als projectontwikkelaar in de regio Tilburg moeten voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Om u te kunnen garanderen dat deze kwaliteitseisen ook echt behaald worden, streven wij ernaar om zoveel mogelijk van onze werkzaamheden bij de bouw in eigen beheer uit te voeren. Hiervoor hebben wij onder andere de beschikking over een eigen werkplaats waarin wij onze las- en timmerwerkzaamheden uitvoeren. Ook het fabriceren van kozijnen, deuren en ramen nemen wij voor onze eigen rekening in onze kozijnenfabriek, net als het spuiten van al het verfwerk in onze eigen spuiterij. Dit geeft u de garantie dat wij altijd topkwaliteit afleveren, wat voor project wij ook voor u uitvoeren. Met Hoefnagel Totaalbouw als uw projectontwikkelaar in Tilburg of omgeving hoeft u met minder geen genoegen te nemen.

Wie op zoek is naar een nieuw te bouwen woning, een bedrijfsgebouw of andersoortig pand doet er verstandig aan om te kijken bij de actuele projecten die wij momenteel als projectontwikkelaar in de regio Tilburg hebben lopen. Bij ons klopt ieder detail – van de bouw van het pand, tot de aanleg van een goede infrastructuur en een prettige woon- of werkomgeving. Laat ons vandaag nog weten wat u wilt en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 Neem contact op voor een prijsvoorstel op maat!