side-area-logo

Renovatie Tilburg

Soms vraagt een pand om meer dan enkel een nieuw likje verf of een aantal nieuwe kozijnen. Een renovatie is dan nodig. In Tilburg en omgeving bent u voor het laten uitvoeren van dit soort renovaties bij Hoefnagel Totaalbouw aan het juiste adres. Als allround bouwbedrijf hebben wij ons de afgelopen decennia namelijk op de kaart gezet als het gaat om (seriematige) renovatie. In de regio Tilburg zijn wij voor verschillende woningbouwcorporaties, VvE’s, bedrijven en particulieren dan ook het bouwbedrijf dat het renoveren en het onderhouden van woningen en andere panden op zich heeft genomen.

Huurt u ons binnenkort ook in voor uw renovatie in Tilburg of omgeving? Door voor Hoefnagel Totaalbouw te kiezen weet u zeker dat al het werk met de grootst mogelijke zorg wordt uitgevoerd. Bovendien hechten wij veel belang aan een goede communicatie met onze opdrachtgevers.

Uiteraard is het ook mogelijk om na de renovatie van uw pand in Tilburg en omgeving ons in te schakelen voor het (periodieke) onderhoud aan uw woning of (bedrijfs)pand. Wij kunnen u ondersteunen bij dit onderhoud, maar u kunt er ook voor kiezen om alles aan ons over te dragen. Op die manier heeft u hier geen omkijken meer naar en weet u wel zeker dat alle werkzaamheden met de grootst mogelijke zorg worden uitgevoerd. Ons speciale onderhoudsteam reageert altijd onmiddellijk wanneer u een nieuwe reparatie of renovatie in de regio Tilburg bij ons aanmeldt. Hierdoor kunnen wij problemen zo snel mogelijk voor u oplossen.

Hoefnagel Totaalbouw voert iedere renovatie in Tilburg en omgeving met de grootst mogelijke zorg uit. Wij kennen geen ‘te kleine’ of ‘te grote’ projecten. Wij renoveren voor particuliere opdrachtgevers, maar ook nemen wij seriematige renovaties voor onze rekening voor woningbouwcorporaties en VvE’s. Daarnaast kunnen wij uiteraard een meerjaren-onderhoudsplan opstellen met u als opdrachtgever, zodat niemand voor onaangename verrassingen komt te staan als er toch achterstallig onderhoud noodzakelijk is. Wij werken proactief en goed doordacht, zodat u hiervan profiteert.

Schakel Hoefnagel Totaalbouw in voor uw renovatie in de regio Tilburg. Neem contact met ons op om uw project met ons door te spreken en wij vertellen u graag wat er allemaal mogelijk is. Ook kunnen wij u voorzien van een vrijblijvend advies, zodat u inzicht krijgt in wat er allemaal nog meer mogelijk is.

 Neem contact op voor een prijsvoorstel op maat!