METSELAAR / LIJMER

Opleidingsniveau             Minimaal Metselaarsdiploma

Omvang                              40 uur (vast dienstverband)

 

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een ervaren allround metselaar/lijmer. Ben jij die flexibele allround vakman die graag in een authentiek bouwbedrijf wil werken in een hecht team met hart voor de zaak? Ben je als vakman alleen tevreden met het beste en kun je naast vakwerk ook ‘meters’ maken met de troffel? Neem dan contact met ons op. Want dan zijn we op zoek naar jou.

Functieomschrijving.

Jij werkt aan allerlei soorten projecten, te weten nieuwbouwprojecten, renovatieprojecten en onderhoudsprojecten.

Als metselaar of lijmer ben jij verantwoordelijk voor alle lijm- en metselwerken binnen onze woning- en utiliteitsbouwprojecten. Al het voorkomende metselwerk pak jij aan, zoals metselwerk van een luxe vrijstaande woning, seriematige woningbouw, maar ook tuinmuren of een aanbouw zijn voor jou een uitdaging.

Functie-eisen

  • Metselopleiding (of bijna afgerond)
  • Je bent sociaal en klantvriendelijk
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • VCA
  • Rijbewijs B
  • Bij voorkeur woonachtig in de omgeving van Waalwijk/Sprang-Capelle

Wij bieden

Een collegiale, informele en gedreven werksfeer in een regionaal georiënteerde organisatie. Voor de functie bieden wij uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die zijn afgestemd op de huidige ontwikkelingen.

Solliciteren

Vul het sollicitatieformulier in op onze website of mail naar info@hoefnageltotaalbouw.nl. Voor vragen over de functie, neem contact op met Alexander Hoefnagel via 0416-332898