TIMMERMANNEN / -VROUWEN

Opleidingsniveau             Afgeronde timmeropleiding of mbo-diploma met relevante ervaring

Vestiging                             Sprang-Capelle

Omvang                               40 uur

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar allround timmermannen (of -vrouwen).

Ben jij die allround vakman die graag in een authentiek bouwbedrijf (familiebedrijf) wil werken? Ben je alleen tevreden met het beste en hou je van aanpakken? Dan zijn we op zoek naar jou….

In de functie van timmerman of -vrouw bij Hoefnagel Totaalbouw is geen dag hetzelfde en werk je voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Je bent samen met de andere timmerlieden verantwoordelijk voor alle timmerwerkzaamheden.

Ben jij de timmerman of -vrouw die zijn/haar vak verstaat?

Hecht team

Bij Hoefnagel Totaalbouw werken we met een vast team van medewerkers.  Hierdoor weten we welke kwaliteit we in huis hebben en kunnen we de juiste personen op de juiste opdracht zetten.

We kunnen letterlijk bouwen op een hecht team van ca 50 collega’s. Dat maakt ons flexibel, veerkrachtig en minder afhankelijk van derden.

Functie-eisen
 • Werkervaring als een allround timmerman of -vrouw*

*Startende timmerlieden met nog weinig werkervaring nodigen we ook uit om te solliciteren

 • Bekend met projecten in nieuwbouw en/of verbouw en/of onderhoud
 • In het bezit van een (bijna) afgeronde timmeropleiding of mbo-diploma met relevante timmerervaring
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal
Functiewensen
 • In bezit van VCA-certificaat is een pre
 • Rijbewijs B, rijbewijs E is een pre
 • Woonachtig in de omgeving van Waalwijk (straal van max 15-20 km.)
Competenties
 • Flexibele werkhouding
 • Je bent sociaal en klantvriendelijk
 • Je bent collegiaal ingesteld
 • Je bent nauwkeurig
Wij bieden

Een collegiale, informele en gedreven werksfeer in een regionaal georiënteerde organisatie. Voor de functie bieden wij uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden (uiteraard conform CAO). Wil je graag doorgroeien naar bijvoorbeeld de functie van meewerkend voorman, dan helpen we je graag je doel te realiseren. We vinden het namelijk belangrijk dat onze mensen blijven groeien in hun vak en/of zich verder kunnen specialiseren in bepaalde onderdelen binnen ons vakgebied.

Waarom werken bij ons?

Werken bij ons familiebedrijf is werken in een hecht team met mensen die hart hebben voor het bedrijf en voor elkaar… Veel van ons werken al jaren met elkaar. Daarnaast heeft Hoefnagel Totaalbouw een ruime orderportefeuille van (ver)bouwprojecten en dat geeft zekerheid voor jou als werknemer. En verder is er variatie genoeg in jouw werk. We richten ons op de particuliere en zakelijke markt, variërend van het renoveren van gevelkozijnen tot en met het verbouwen van een complete luxe villa of het bouwen van een bedrijfspand of school. Daarnaast zijn we ook zeer actief met seriematige woningbouw, welke we grotendeels uit eigen ontwikkeling realiseren. Op onze website krijg je een goed beeld van wat we doen.

Solliciteren

Vul het sollicitatieformulier in of mail naar info@hoefnageltotaalbouw.nl. Voor vragen over de functie, neem contact op met Alexander Hoefnagel via 0416 – 33 28 98.

 

 

 

 

Solliciteren

Solliciteer direct door het sollicitatieformulier in te vullen met bijgevoegd je motivatie en CV.  Mailen kan ook, mail dan je brief en CV naar info@hoefnageltotaalbouw.nl