side-area-logo

Verbouwen?

Uw wilt uw woning gaan verbouwen. Een aanbouw, nieuwe keuken, modernisering van de bovenverdieping, een uitbouw aan de keuken, nieuw sanitair of een dakkapel. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van veelvoorkomende verbouwingen die Hoefnagel Totaalbouw dagelijks onder handen neemt.

Het verbouwen van uw woning, groot of klein, vraagt zorgvuldige aandacht. Het soort verbouwing moet passen binnen uw budget, bij uw wensen en bij de bestaande situatie. Drie factoren waarmee wij u kunnen bijstaan met passend advies, een kritische kijk en met mogelijk alternatieven en oplossingen waaraan u mogelijk nog niet aan had gedacht.

Wij maken uw verbouwing helder, inzichtelijk en concreet op papier en nemen vervolgens de verbouwing 100% uit handen en pakken onze verantwoordelijkheid. Binnen de samen overeengekomen tijd en afspraken realiseren wij voor u de verbouwing van uw woning.

Allround bouwteam

Hoefnagel Totaalbouw beschikt over een speciaal bouwteam van specialisten voor verbouwingen bij particulieren. Een bouwteam met één aanspreekpunt, korte lijnen, vaste medewerkers die weten welke precisie, vakkundigheid en klantgerichtheid vereist is bij particuliere verbouwingen.

Showroom

Hoefnagel Totaalbouw heeft een eigen showroom in Kaatsheuvel. Breng gerust een bezoekje of maak een afspraak met een van onze kopersbegeleiders.

Info showroom
Image module
verbouw