side-area-logo

Woningbouw Dongen

Het laten bouwen van een eigen woning is misschien wel een langgekoesterde droom van u. Dus waarom zou er niet voor zorgen dat deze droom ook werkelijkheid wordt? Met Hoefnagel Totaalbouw aan uw zijde is dit geen enkel probleem. Wij zijn de expert op het gebied van woningbouw. In de regio Dongen bouwen, verbouwen en renoveren wij. Uw bouwproject is bij ons dan ook in goede en professionele handen.

Als allround bouwbedrijf zijn wij ooit ontstaan als familiebedrijf. Dit ziet u terug in de kernwaarden die vandaag de dag nog steeds erg belangrijk zijn voor onze bedrijfsvoering. Authenticiteit, emotionele verbondenheid en maatschappelijke betrokkenheid zijn nog altijd onlosmakelijk met Hoefnagel Totaalbouw verbonden. Het is dan ook niet voor niets, dat wij in al die jaren uitgegroeid zijn tot een hecht team van vijftig medewerkers die iedere dag weer vol enthousiasme aan het werk gaan. Hierdoor kunnen wij bij woningbouw in Dongen en omgeving zoveel mogelijk van de werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren. Op die manier kunnen wij u de allerhoogste kwaliteit bieden.

Om nagenoeg alle werkzaamheden voor woningbouw in Dongen en omgeving in eigen beheer uit te voeren, beschikken wij over een eigen timmer- en laswerkplaats, een spuiterij voor het schilderwerk en een professionele kozijnenfabriek. Wij vinden het immers uitermate belangrijk dat wij enkel topwerk afleveren. Door deze werkzaamheden zelf te verrichten, kunnen wij u ook garanderen dat alles door ons persoonlijk gecontroleerd wordt. Hoefnagel Totaalbouw staat garant voor de uitvoering van woningbouw in de regio Dongen op het hoogste niveau. Met minder nemen wij geen genoegen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor woningbouw in Dongen? Wij bespreken dit graag met u. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

 Neem contact op voor een prijsvoorstel op maat!