side-area-logo

Woningbouw Waalwijk

Heeft u plannen voor de realisatie van woningbouw in de regio Waalwijk? Dan weet u ongetwijfeld dat de uitvoer van deze plannen door een goed bouwbedrijf onontbeerlijk is. Uw nieuwbouwproject is dan ook in goede handen bij Hoefnagel Totaalbouw. Wij zijn namelijk een allround bouwbedrijf dat zich kan bogen op bijna een eeuw lang bouwervaring. Kwaliteit staat bij ons voorop – een perfecte oplevering van uw project voor woningbouw in Waalwijk of omgeving is voor ons het allerbelangrijkst.

Bijna een eeuw aan bouwervaring, dat is natuurlijk nogal wat. Hoefnagel Totaalbouw is ooit in de jaren dertig van de vorige eeuw begonnen als familiebedrijf dat zich bezighield met timmerwerkzaamheden en woningbouw in de regio Waalwijk. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een organisatie met vijftig gedreven medewerkers, maar wij hebben nog altijd dezelfde waarden als toentertijd hoog in het vaandel staan. Ons bedrijf staat voor authenticiteit, emotionele verbondenheid en maatschappelijke betrokkenheid. Hierdoor kunnen wij u altijd de beste, persoonlijke service bieden en worden al onze werkzaamheden perfect uitgevoerd.

Dit laatste vinden wij erg belangrijk: alles wat wij doen perfect is. Wanneer u ons de opdracht geeft voor woningbouw in Waalwijk of omgeving, verwacht u dit immers ook van ons. Wij zorgen er dus voor dat wij enkel werk van de allerhoogste kwaliteit leveren. Eén van onze methodes om dit voor elkaar te krijgen, is door zoveel mogelijk werk in eigen beheer uit te voeren. Zo hebben wij de controle hierover en kunt u op ieder gewenst moment bij ons informeren hoe het ervoor staat met uw project. Wij kunnen u precies vertellen waar wij dan mee bezig zijn, wat wij hebben gedaan en wat wij nog voor u gaan doen. Wij streven ernaar dat u meer dan tevreden bent over Hoefnagel Totaalbouw.

U kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen voor meer informatie over woningbouw in de regio Tilburg. Ook voor onze andere diensten, waaronder het uitvoeren van verbouwingen, renovaties en het onderhoud aan bestaande panden, kunt u contact met ons opnemen. Wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn en kunnen u adviseren over uw geplande project.

Op Hoefnagel Totaalbouw kunt u bouwen!

 Neem contact op voor een prijsvoorstel op maat!