Hoefnagel bouwt mee aan giga transformatie Gedempte Haven

Als de plannen groen licht krijgen, gaat Hoefnagel Projectontwikkeling samen met het bouwbedrijf en projectpartner en kartrekker PPO een giga-transformatie doen van de  Gedempte Haven in Waalwijk. Een ontwikkeling waar je hart sneller van gaat kloppen. De historie wordt gedeeltelijk teruggebracht in de plannen waarin ruimte is voor haven, 170 woningen en horeca. De eerst berichten zijn in de media verschenen en de omgevingsdialoog is opgestart. Het nu nog wat rommelige gebied rond de Gedempte Haven in Waalwijk willen we samen met Gemeente Waalwijk en PPO veranderen in een levendige, in het oog springende wijk. Het ambitieuze plan gaat onder meer uit van zo’n 170 nieuwe woningen (appartementen), een waterpartij, horeca, gezondheidscentrum en bedrijven. De bijzondere historie van dit gebied speelt een grote rol bij het ontwerp van de wijk.

Bekijk hier het artikel uit het Brabants Dagblad.

De planpresentatie van het project vind je hier.

We kijken uit naar een positieve omgevingsdialoog waarin alle betrokken partijen zich kunnen vinden in de plannen en hopen op een voorspoedige voortgang zodat we binnen afzienbare tijd kunnen starten met de realisatie van dit geweldig mooie project voor Waalwijk.