Aannemer Dongen

Kwaliteit en punctionaliteit spelen een grote rol wanneer u op zoek bent naar een goede aannemer. In de regio Dongen kiest u dan ook voor Hoefnagel Totaalbouw. Wij zijn namelijk al bijna een eeuw lang het allround bouwbedrijf van de regio. Wat u ook in uw hoofd hebt, als het gerealiseerd kan worden, zorgen wij ervoor dat dit perfect uitgevoerd wordt.

Door onze jarenlange ervaring hebben wij uiteraard een enorme kennis van zaken opgebouwd. Wij denken dan ook graag met u mee als u ons inschakelt als uw aannemer in Dongen of omgeving. Wij adviseren u over de indeling van uw woning of pand, kunnen u meer vertellen over het gebruik van duurzame materialen en geven u desgewenst interessante alternatieven of andere oplossingen.

Bij ons is het hele traject – van de eerste plannen tot de uiteindelijke oplevering – in goede handen.

Bouwen of verbouwen

Hoefnagel Totaalbouw is u niet alleen van dienst bij het in perfecte banen leiden van uw nieuwbouwproject, maar ook wanneer u verbouwplannen hebt, bent u bij ons aan het juiste adres. Als aannemer in de regio Dongen gaan wij graag voor u aan de slag wanneer u iets wilt laten verbouwen. Dit kan een nieuwe keuken zijn of het laten plaatsen van een dakkapel op uw woning, maar ook zakelijk opdrachtgevers kunnen een beroep doen op onze expertise. Wij maken uw verbouwing helder, inzichtelijk en concreet op papier en nemen vervolgens de verbouwing 100 procent uit handen en pakken onze verantwoordelijkheid.

Binnen de samen overeengekomen tijd en afspraken realiseren wij voor u de verbouwing van uw woning of (bedrijfs)pand. De meerwaarde van Hoefnagel Totaalbouw als de aannemer van uw verbouwing in Dongen en omgeving zit hem niet alleen in onze professionaliteit en expertise, maar ook in onze dienstverlening. Schakelt u ons in als uw aannemer in de regio Dongen, dan krijgt u te maken met ons speciale bouwteam van specialisten dat de verbouwing op zich neemt.

Hierdoor heeft u één aanspreekpunt, omdat wij een goede en duidelijke communicatie hoog in het vaandel hebben staan. Ons bouwteam biedt u korte lijnen en vaste medewerkers die weten welke precisie, vakkundigheid en klantgerichtheid vereist is bij particuliere verbouwingen. Gaat u binnenkort bouwen of verbouwen? Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze diensten of vraag nu al een vrijblijvende offerte aan.

Nieuwbouw projecten

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen