Rijk aan historie,
samen één blik op de toekomst

Een tikkeltje eigenwijs, nuchter en gedreven. Zo omschrijven we onszelf wel. Hoefnagel Totaalbouw put uit bijna honderd jaar ervaring en die ervaring nemen we nog elke dag mee in het uitgangspunt dat we uitstekend werk willen maken. Bouwen op een prettige manier met onze eigen mensen, oog voor kwaliteit en vernieuwen in gecontroleerde stappen.

Van generatie op generatie is kennis en kunde doorgegeven binnen ons bedrijf. Van vader (oprichter) Albert op zonen Piet en Adrie tot nu de fase waarin de derde generatie, Alexander, aan het roer staat. Maar ook van de timmerman die in de jaren ’70 startte en nu de ‘jongelui’ de echte kneepjes van het vak bijbrengt.

Geen zesjes-mentaliteit
We timmeren letterlijk hard aan de weg met ons bedrijf. Op alle disciplines binnen het bedrijf zijn we elke dag bezig om te kijken waar het beter, slimmer of efficiënter kan. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor die tevreden klant. Geen zesjes mentaliteit. Nee, we willen dat onze klanten echt tevreden zijn.

Zoveel mogelijk zelf bouwen
Op veel vakgebieden kunnen we een beroep doen op onze eigen medewerkers. Specialisten die uitstekend zijn opgeleid, zowel theoretisch als in de praktijk. En nog steeds leren we met elkaar elke dag. Van BENG en energieneutraal bouwen tot modulair bouwen, online marketing en digitale klantcommunicatie. Ons principe is en blijft wel om zoveel mogelijk ‘te bouwen’ in eigen huis. Dit betekent dat we minimaal werken met derden. Timmerlui, metselaars, spuiters, lassers, uitvoerders, servicemonteurs, calculators en kopersbegeleiders. Een greep uit onze functies die we onder één dak hebben. Dankzij de bundeling van die krachten kunnen we veel…

Vakmanschap in huis

  • Timmerwerken
  • Metselwerken
  • Productie kozijnen, deuren en puien uit eigen fabriek
  • Maatvoering (total station)
  • Hijswerkzaamheden
  • Betonwerken (waaronder kelders)
  • Onderhoudswerk (serie- en projectmatig)
  • Levering en verkoop bouwmaterialen

100% ervoor gaan
Omdat we een tikkeltje eigenwijs zijn, durven we ook ergens 100% voor te gaan als we erin geloven. Ook als we daarmee tegen de stroom in gaan. Zo startten we 8 jaar geleden al met een online klantcommunicatieplatform, zodat we onze klantcommunicatie sneller en beter konden inrichten. Een persoonlijk woningdossier voor elk klant. Met zo’n 60 tot 100 nieuwbouwwoningen per jaar willen we goede communicatie en afstemming met kopers.

Oprichter Albert Hoefnagel streefde in de jaren ’30 al naar perfectie en timmerde van alles in elkaar. En dat zit er nog altijd in. Geen dag is hetzelfde als je allround bouwer bent, dus een flexibele werkhouding hebben we wel. Met een gemiddeld dienstverband van 22 jaar zijn we trots op onze club met mensen.

Een greep uit onze projecten

Utiliteitsbouw
MFC Den Bolder Waspik

Theater
Bibliotheek
Zalen
Horeca

Woningbouw
NOM-woningen Waalwijk

Nul-op-de-Meter
In opdracht van corporatie

Vrij sector woningbouw
Vrijstaand woonhuis Vlijmen