side-area-logo

Bouwbedrijf Kaatsheuvel

Bouwbedrijf Kaatsheuvel met ervaring

Zoekt u een professioneel en betrouwbaar bouwbedrijf in Kaatsheuvel en omgeving? Dan heeft u deze gevonden! Hoefnagel Totaalbouw is namelijk de specialist op het gebied van nieuwbouw, verbouwingen, onderhoud en renovatie. Wij kunnen u bij ieder bouwproject terzijde staan, zodat u verzekerd bent van een perfect eindresultaat.

U kunt ons bouwbedrijf in de regio Kaatsheuvel met recht een allrounder noemen. Wij voeren namelijk niet alleen projecten in de particuliere woningbouw uit, maar realiseren ook seriematige woningbouw, utiliteitsbouw, particuliere en zakelijke verbouwingen en renovaties. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor het onderhoud van uw (bedrijfs)pand, zodat u hier zelf geen omkijken meer naar heeft. Wanneer u dit toevertrouwt aan de gespecialiseerde medewerkers van ons bouwbedrijf in Kaatsheuvel, hoeft u zich nergens meer zorgen over te maken. Wij zorgen ervoor dat alles van leien dakje loopt.

Wij leveren alleen kwaliteit

Bij Hoefnagel Totaalbouw vinden wij het erg belangrijk, dat alles wat wij doen perfect is. U als opdrachtgever verwacht dit immers ook van ons, dus wij zorgen er uiteraard voor dat wij enkel werk van de allerhoogste kwaliteit leveren. Eén van onze methodes om dit voor elkaar te krijgen, is door zoveel mogelijk werk in eigen beheer uit te voeren. Zo hebben wij de controle hierover en kunt u op ieder gewenst moment bij ons informeren hoe het ervoor staat met uw project. Wij kunnen u precies vertellen waar wij dan mee bezig zijn, wat wij hebben gedaan en wat wij nog voor u gaan doen. Wij streven ernaar dat u meer dan tevreden bent over ons bouwbedrijf in de omgeving van Kaatsheuvel.

Meer over Hoefnagel Totaalbouw
Hoefnagel Totaalbouw
Hoefnagel Totaalbouw
Hoefnagel Totaalbouw
Silke - klantenservice

Ga voor een erkend bedrijf

Dit streven is overigens niet nieuw binnen Hoefnagel Totaalbouw. Al vanaf de allereerste begindagen van ons bouwbedrijf in Kaatsheuvel hebben wij kwaliteit hoog in het vaandel staan. Wij zijn dan ook begonnen als familiebedrijf waarbij kernwaarden als authenticiteit, maatschappelijke betrokkenheid en emotionele verbondenheid ook toen al een grote rol speelden. En ook vandaag de dag zetten wij ons hiervoor in. Dit ziet u aan het werk dat wij leveren en natuurlijk aan ons enthousiaste team dat inmiddels is uitgegroeid naar vijftig deskundige medewerkers. Gaat u binnenkort bouwen of verbouwen? Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze diensten of vraag nu al een vrijblijvende offerte aan.

 Neem contact op voor een prijsvoorstel op maat!