Aannemer Kaatsheuvel

U heeft zojuist uw aannemer in Kaatsheuvel en omgeving gevonden. Het professionele team van Hoefnagel Totaalbouw staat namelijk voor iedere klus voor u klaar. Of u nu bouw- of verbouwplannen heeft, een pand bezit dat gerenoveerd moet worden of een aannemer zoekt in Kaatsheuvel voor het periodiek onderhoud aan uw woning, bedrijfspand, schoolgebouw of sportaccommodatie, wij zorgen ervoor dat ieder project helemaal perfect wordt uitgevoerd. Vanaf de allereerste planning tot de uiteindelijke oplevering van uw project. Als aannemer in Kaatsheuvel is Hoefnagel Totaalbouw al bijna honderd jaar een begrip in de regio.

Ooit zijn wij begonnen als klein, maar gepassioneerd familiebedrijf en inmiddels zijn wij uitgegroeid tot de professionele allround bouwer die wij vandaag de dag zijn. Met een team van vijftig enthousiaste en deskundige medewerkers staan wij iedere dag weer voor u klaar om van iedere nieuwbouw of verbouwing een succesvol project te maken. Dat wij ooit begonnen zijn als familiebedrijf ziet u overigens nog altijd terug in de kernwaarden die vandaag de dag voor ons als aannemer in Kaatsheuvel nog steeds erg belangrijk zijn. Authenticiteit, emotionele verbondenheid en maatschappelijke betrokkenheid zijn nog altijd onlosmakelijk met Hoefnagel Totaalbouw verbonden.

Bovendien nemen wij enkel genoegen met het leveren van de allerbeste kwaliteit. Om u deze kwaliteit te kunnen garanderen, proberen wij als aannemer in de regio Kaatsheuvel zoveel mogelijk werkzaamheden in eigen beheer uit te voeren. Zo verrichten wij zelf onze las- en timmerwerkzaamheden in onze werkplaats, maken we zelf de kozijnen in onze kozijnenfabriek en beschikken wij over een professionele spuiterij voor al het verfwerk.

Van alle markten thuis

Uiteraard zijn wij als allround aannemer in Kaatsheuvel van alle markten thuis. Wij nemen de verantwoording voor de uitvoer van de bouw van uw woning of zakelijke pand, voeren verbouwingen uit en u kunt ons inschakelen voor renovaties en onderhoud.

Heeft u bouwmaterialen nodig, dan kunnen wij u hierover adviseren en deze natuurlijk ook aan u leveren. Op Hoefnagel Totaalbouw kunt u bouwen! Kies voor de expert op het gebied van nieuwbouw en verbouwingen, kies voor ons als uw aannemer in Kaatsheuvel.

Onze professionele medewerkers staan voor u klaar. Wij vertellen u graag meer over onze diensten en uiteraard maken wij op verzoek voor u een offerte op maat.

Nieuwbouw projecten

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen