side-area-logo

Bouwbedrijf Oosterhout

Ervaren bouwbedrijf in Oosterhout

Wie gaat bouwen of verbouwen, wil dat dit goed uitgevoerd wordt. U kiest dan ook voor het beste bouwbedrijf van Oosterhout en omgeving: Hoefnagel Totaalbouw. Met bijna een eeuw aan bouwervaring zijn wij namelijk niet voor niets de specialist wanneer het gaat over de realisatie van nieuwbouwprojecten, verbouwingen, renovaties en het onderhouden van particuliere en zakelijke panden.

Al sinds de jaren dertig van de vorige eeuw is ons bouwbedrijf in de regio Oosterhout werkzaam voor zakelijke en particuliere opdrachtgevers. Van kleinschalig familiebedrijf zijn wij uitgegroeid tot een gedreven totaalbouwer die altijd het beste resultaat wil wegzetten. Met minder neemt u immers geen genoegen en ook wij doen dit uiteraard niet. U kunt dan ook op ons vertrouwen wanneer het aankomt op vakmanschap, kwaliteit en expertise.

Meer over Hoefnagel Totaalbouw

Alles onder één dak

Eén van de vele voordelen van ons bouwbedrijf nabij Oosterhout is dat wij alles zoveel mogelijk in eigen beheer uitvoeren. Om dit te kunnen realiseren, beschikken wij onder andere over een eigen timmer- en laswerkplaats, een kozijnenfabriek en een spuiterij voor het schilderwerk. Op deze manier hebben wij altijd de volledige controle over de kwaliteit van de geleverde werkzaamheden en weten wij ook zeker dat het goed is. Door te kiezen voor Hoefnagel Totaalbouw weet u zeker dat uw bouwproject of verbouwing in goede handen is.

Uiteraard zijn wij als veelzijdig bouwbedrijf in de regio Oosterhout van alle markten thuis. Wij zijn uw aangewezen partner voor de uitvoer van een particulier woningbouwproject, maar wij zijn ook werkzaam in de seriematige woningbouw, de utiliteitsbouw en particuliere en zakelijke verbouwingen. Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor het uitvoeren van renovaties en kunnen wij het onderhoud van uw pand(en) op ons nemen. En heeft u bouwmaterialen nodig, dan kunnen wij u hierover adviseren en deze natuurlijk ook aan u leveren.

Hoefnagel Totaalbouw
Hoefnagel Totaalbouw
Hoefnagel Totaalbouw
Silke - klantenservice

Kies voor Hoefnagel Totaalbouw

Op Hoefnagel Totaalbouw kunt u bouwen! Kies voor de expert op het gebied van nieuwbouw en verbouwingen, kies voor ons bouwbedrijf in Oosterhout en omgeving. Onze professionele medewerkers staan voor u klaar.  Al bijna honderd jaar lang de bouwspecialist van de regio. Wij vertellen u graag meer over onze diensten en uiteraard maken wij op verzoek voor u een offerte op maat.

 Neem contact op voor een prijsvoorstel op maat!