Aannemer Waalwijk

Het laten bouwen van een woning of een bedrijfspand is iets wat u enkel overlaat aan een professionele aannemer. In Waalwijk zit u daarom goed: hier vindt u namelijk Hoefnagel Totaalbouw, dé allround bouwer van de regio. Als aannemer in Waalwijk en omgeving zijn wij van alle markten thuis. Ieder bouw- of verbouwproject is bij ons in goede handen. Met bijna honderd jaar bouwervaring weten wij als bedrijf namelijk precies wat er komt kijken bij een perfecte uitvoering en oplevering van uw project.

Of het nu gaat om het plaatsen van een dakkapel, het aanbouwen van extra woonruimte of het bouwen van een compleet nieuwe woning – wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd wordt. Ook zakelijke opdrachtgevers weten ons als aannemer in de regio Waalwijk te vinden. Hierdoor hebben wij niet alleen een ruime ervaring in het bouwen en verbouwen van bedrijfs- en kantoorpanden, maar ook met projecten als het bouwen van scholen, multifunctionele centra en sportaccommodaties.

Door onze professionaliteit zijn wij ook voor veel projectontwikkelaars de aangewezen aannemer om in Waalwijk en omgeving mee in zee te gaan. Hierdoor zijn wij regelmatig verantwoordelijk voor de realisatie van seriematige nieuwbouw. Hele woonwijken hebben wij al onder onze deskundige begeleiding zien ontstaan.

Kwaliteit, professionaliteit en communicatie

Veel opdrachtgevers kiezen voor Hoefnagel Totaalbouw omdat zij, net zoals wij, waarde hechten aan kwaliteit, professionaliteit en een uitstekende communicatie. Het is dan ook niet voor niets, dat wij onze werkzaamheden zo veel mogelijk in eigen beheer uitvoeren. Hiervoor hebben wij als aannemer in Waalwijk en omgeving de beschikking tot onze eigen kozijnenfabriek, zodat wij zeker weten dat wij enkel werk van topkwaliteit afleveren.

Ditzelfde geldt voor de eigen werkplaats waarin wij onze las- en timmerwerkzaamheden verrichten en de spuiterij waarin wij al het schilderwerk van de gewenste kleur kunnen voorzien. Natuurlijk zijn onze diensten als aannemer in Waalwijk en omgeving eindeloos. Wij adviseren u dan ook om contact met ons op te nemen wanneer u nadenkt over het laten bouwen van een pand of wanneer u verbouwplannen heeft.

Ook renovaties nemen wij voor onze rekening. Kies voor de specialist wanneer het op bouwen en verbouwen aankomt. Kies voor Hoefnagel Totaalbouw.

Nieuwbouw projecten

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen