side-area-logo

Aannemer Tilburg

Professioneel aannemer Tilburg

Ieder bouwproject vraagt om een uitmuntende uitvoering. Of u nu een woning wilt laten bouwen, een nieuw bedrijfspand wilt laten realiseren, werk wilt laten maken van een aanbouw of een verbouwing gepland heeft, met een goede aannemer in Tilburg weet u zeker dat uw project tot in de puntjes voorbereid en uitgevoerd wordt. Die aannemer uit Tilburg en omgeving is namelijk Hoefnagel Totaalbouw. Wellicht heeft u al goede verhalen over ons gehoord, maar wij stellen ons ook graag nog aan u voor.

Wij zijn als timmerbedrijf ooit als kleinschalig familiebedrijf begonnen. Dit was in de jaren dertig van de vorige eeuw en dat wij in die bijna honderd jaar van ons bestaan zijn uitgegroeid de nummer één aannemer van Tilburg en omgeving, bewijst dat wij ons vak verstaan en altijd werk van de hoogste kwaliteit te leveren. Inmiddels is ons team uitgegroeid tot een hechte groep van enthousiaste en deskundige medewerkers die ieder bouwproject voor u in goede banen kunnen leiden.

Meer over Hoefnagel Totaalbouw

Kwaliteit staat hoog in het vaandel

Doordat wij zoveel belang hechten aan een hoge afwerking, zien wij als aannemer in de regio Tilburg erop toe dat wij uitsluitend kwaliteitswerk leveren. Om dit te kunnen waarborgen, voeren wij – waar mogelijk – de werkzaamheden uit in eigen beheer. Hiervoor hebben wij onder andere de beschikking over een eigen spuiterij voor verfwerkzaamheden en maken wij kozijnen in onze eigen kozijnenfabriek. Ook hebben wij voor onze werkzaamheden als aannemer in Tilburg en omgeving een eigen las- en timmerwerkplaats. Op die manier kunnen wij u garanderen dat wij u enkel werk leveren waar wij zelf voor de volle honderd procent achterstaan.

Hoefnagel Totaalbouw is daarnaast niet alleen als aannemer in de regio Tilburg werkzaam. U kunt bij ons namelijk ook terecht wanneer u op zoek bent naar een nieuwbouwwoning. Wij zijn met grote regelmaat verantwoordelijk voor de uitvoer van woningbouwprojecten en hierdoor hebben wij altijd wel enkele mooie nieuwbouwwoningen in ons portfolio. Kijkt u gerust eens rond bij onze projecten om te zien waar wij momenteel aan werken.

Heeft u vragen over onze uitgebreide dienstverlener als aannemer in Tilburg en omgeving? Neem dan contact met ons op, zodat wij samen met u uw bouw- of verbouwwensen kunnen bespreken. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Hoefnagel Totaalbouw
Nieuwbouwproject
Hoefnagel Totaalbouw
Silke - klantenservice

Kom in contact

Wie op zoek is naar een professionele en betrouwbare aannemer in Tilburg en omgeving neemt dan ook contact op met Hoefnagel Totaalbouw. Wij bespreken graag met u wat er allemaal mogelijk is – of het nu om een nieuwbouwproject, een verbouwing, een renovatie of het onderhoud van een bestaand pand gaat. Heeft u al concrete plannen, dan kunt u uiteraard ook een offerte bij ons aanvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 Neem contact op voor een prijsvoorstel op maat!