Bouwbedrijf Waalwijk

Of u nu een nieuwbouwproject op stapel heeft staan of aan een bestaand pand verbouwingen wil laten uitvoeren, u wilt altijd de zekerheid dat dit wordt uitgevoerd door een professioneel bouwbedrijf. In Waalwijk en omgeving bent u bij Hoefnagel Totaalbouw dan ook aan het juiste adres.

Al sinds de jaren dertig van de vorige eeuw zijn wij werkzaam als bouwbedrijf in de regio Waalwijk. U kunt zich dan ook wel voorstellen, dat wij (letterlijk) een schat aan ervaring hebben opgebouwd en dat onze professionals hun vak tot in de puntjes beheersen. Hoefnagel Totaalbouw is bijna honderd jaar geleden ooit begonnen als een ambitieus familiebedrijf en die ambitie is nooit verdwenen.

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een allround bouwbedrijf dat in Waalwijk en omgeving de specialist is op het gebied van particuliere nieuwbouw, utiliteitsbouw, seriematige woningbouw, verbouwingen, renovaties en onderhoud.

Alles in eigen beheer

Wij streven ernaar om het merendeel van onze werkzaamheden in eigen beheer uit te voeren. Op die manier hebben wij immers de controle over het geleverde werk en kunnen wij u de garantie geven dat alles wat wij doen met de grootste zorg wordt uitgevoerd. Ons bouwbedrijf in Waalwijk beschikt daarom onder andere over een eigen kozijnenfabriek, een spuiterij voor schilderwerk en een timmer- en laswerkplaats.

Door deze voorzieningen zijn wij bovendien in staat om maatwerk te leveren en kunnen wij flexibel inspringen op al uw eisen en wensen. Precies waar u behoefte aan heeft tijdens een nieuwbouwproject of verbouwing. Onze betrokkenheid als projectontwikkelaar bij nieuwbouwprojecten geeft ons ook de mogelijkheid om u te informeren over aantrekkelijke nieuwe woningen.

Kijkt u eens onder het ‘te koop’ gedeelte van onze website om te zien met welke woningbouwprojecten wij momenteel bezig zijn. Dit is de ideale kans om een mooie, nieuwe woning te kopen die aan alle eisen van deze tijd voldoet. Uiteraard kan Hoefnagel Totaalbouw u adviseren over de vele mogelijkheden die u hierbij heeft.

Nieuwbouw projecten

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen