Bouwbedrijf Drunen

Bij het uitvoeren van een bouwproject of een verbouwing komt veel kennis en kunde kijken. Het is daarom ook verstandig om de expertise in te schakelen van Hoefnagel Totaalbouw, hét allround bouwbedrijf van Drunen en omgeving.

Bij het bouwen van een woning, kantoorgebouw of een ander pand is immers niet alleen belangrijk dat het werk goed en nauwkeurig wordt uitgevoerd, maar ook dat alle zaken eromheen goed geregeld worden. Als bouwbedrijf in de regio Drunen kunnen wij dit voor u doen.

Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van een goede planning, het maken van bouwkundige berekeningen en het zorgen van voldoende mankracht. Uiteraard mogen de bouwmaterialen ook niet op de bouwplaats ontbreken. Om dit alles in goede banen te leiden, staan wij met het professionele team van ons bouwbedrijf in Drunen voor u klaar.

Jarenlange ervaring

Hoefnagel Totaalbouw is er trots op dat wij al bijna honderd jaar lang als bouwbedrijf in de regio Drunen werkzaam zijn. In de jaren dertig van de vorige eeuw zijn wij begonnen als ambitieus familiebedrijf.

Toen nog als timmerbedrijf, maar in de loop van de jaren zijn wij uitgegroeid tot de totaalbouwer die wij vandaag de dag zijn. In al die jaren hebben wij echter niets afgedaan op het gebied van authenticiteit, maatschappelijke betrokkenheid en emotionele verbondenheid.

Dit speelt nog altijd een belangrijke rol binnen onze bedrijfsvoering en u als opdrachtgever merkt dit meteen. Ons bouwbedrijf nabij Drunen zet zich voor de volle honderd procent in voor uw nieuwbouwproject, verbouwing of renovatie.

Nieuwbouw projecten

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen