Showroom

Wie een nieuwbouwhuis koopt bij Hoefnagel Totaalbouw of aan de start staat van een verbouwing kan in onze showroom een kijkje komen nemen. In de showroom presenteren we allerlei mogelijkheden om de woning naar wens te maken. Geen badkamers en keukens, maar vooral bouwopties, zoals diverse typen deuren, kozijnen, puien, maar ook lichtstraten, dakkapellen, deurbeslag, raambekleding, dakpannen en gevelbekleding. In de showroom krijg je beeld bij wat de mogelijkheden zijn om jouw woning naar wens te maken.

Met onze eigen showroom maken we het mogelijk om producten en woonopties in werkelijkheid te laten zien en te voelen. Aan de hand van een persoonlijk gesprek met onze kopersbegeleider bekijken we jouw woonwensen en helpen we je in het maken van de juiste keuze.Kom je langs in onze showroom, neem dan eventueel bouwtekeningen mee. Mocht je een nieuwbouwwoning bij ons hebben gekocht, dan hebben we je jouw bouwdossier online beschikbaar via VolgJeWoning.

Hoefnagel Totaalbouw werkt alleen met kwalitatief sterke merken, A-labels. In onze showroom vind je producten en opstellingen terug van onder andere Weekamp Deuren, Vios Trappen, Plastica, ASG Benelux deurbeslag, Velux Dakramen, KéJé raamdecoratie, shutters en horren.

Momenteel is de showroom gevestigd aan de Frankrijkstraat 1 in Kaatsheuvel. Begin 2023 verhuizen we naar ons nieuwe pand aan de Belgiëstraat 23 in Kaatsheuvel.