Bezoek onze showroom

Hoefnagel Totaalbouw beschikt over een eigen showroom voor particulieren. De showroom, gevestigd aan de Frankrijkstraat 1 in Kaatsheuvel, laat een keur aan mogelijkheden zien voor uw woning. Van tegelwerk, vloeren, raambekleding, deuren en hang- en sluitwerk. Uw oriëntatie start vaak al online. Met onze eigen showroom maken we het mogelijk om producten en woonopties in werkelijkheid te zien en te voelen. Aan de hand van een persoonlijk gesprek bekijken we uw woonwensen en de mogelijkheden en helpen we u in het maken van de juiste keuze.

Hoefnagel Totaalbouw werkt alleen met kwalitatief goede merken, A-labels. In onze showroom vindt u producten en opstellingen terug van onder andere Weekamp Deuren, Hörmann garagedeuren, Velux Dakramen, RMN Shutters en Unilux Horren.

Koop- en verbouwbegeleiding

In onze showroom in Kaatsheuvel ontvangen wij dagelijks onze klanten voor het begeleiden van kooptrajecten bij nieuwbouwprojecten en voor het van A tot Z organiseren van verbouwprojecten bij particulieren. Kaat en Karin zijn de kopersbegeleiders die met hart en ziel alle klanten een voorspoedig koperstraject bieden, vanaf het moment van koop tot en met de uiteindelijke oplevering en afterservice.

Benieuwd naar ons assortiment tegels, raambekleding, sanitair, vloeren, deuren etc… Kom gerust langs. Het is prettig als u vooraf een afspraak met ons maakt, dan weten we zeker dat we alle tijd voor u hebben en dat de koffie klaar staat.

Onze showroom is geopend:
 Maandag, dinsdag en donderdag  09:00 – 17:00
 Zaterdag  gesloten

Het is prettig als u vooraf een afspraak met ons maakt.