side-area-logo

Bouwbedrijf Raamsdonksveer

Erkend bouwbedrijf Raamsdonksveer

Iedereen die met bouw- of verbouwplannen rondloopt, weet dat een goed bouwbedrijf onontbeerlijk is. In de regio Raamsdonksveer vindt u Hoefnagel Totaalbouw: een bouwbedrijf dat zich kan bogen op bijna een eeuw lang bouwervaring. U kunt zich dan ook wel voorstellen, dat u voor ieder bouw- of verbouwproject bij ons aan het goede adres bent.

Meer over Hoefnagel Totaalbouw

Uitgegroeid tot echt vakwerk

Al sinds de jaren dertig van de vorige eeuw is ons bouwbedrijf in de regio Raamsdonksveer de specialist op het gebied van bouw. Wij zijn ooit als klein timmerbedrijf begonnen en in de loop van de jaren uitgegroeid tot de totaalbouwer die wij vandaag de dag zijn. Dit hebben wij uiteraard niet alleen aan ons vakmanschap te danken, maar ook aan al die andere eigenschappen die ervoor nodig zijn om een (ver)bouwproject keer op keer weer tot een groot succes te maken. Bijna honderd jaar geleden hechtten wij al veel belang aan maatschappelijke betrokkenheid, aan emotionele verbondenheid en aan authenticiteit – ook nu nog belangrijke kernwaarden voor Hoefnagel Totaalbouw. Dit ziet u dan ook terug in onze persoonlijke aanpak en het enthousiasme waarmee het team van ons bouwbedrijf in Raamsdonksveer voor u aan het werk gaat.

Hoefnagel Totaalbouw
Nieuwbouwproject
Hoefnagel Totaalbouw
Silke - klantenservice

Kies voor een totaalpakket

Bij Hoefnagel Totaalbouw kunt u overigens niet alleen terecht voor het laten bouwen van uw nieuwbouwwoning of voor de uitvoer van een (particuliere of zakelijke) verbouwing. Ook het onderhouden van bestaande panden in een belangrijk aspect van onze dienstverlening.

Het onderhoud van bijvoorbeeld een bedrijfspand of het clubhuis van een vereniging vraagt immers kennis van zaken en vergt met enige regelmaat tijd van u. Het is dan ook veel makkelijker om dit uit te besteden aan ons bouwbedrijf in de omgeving van Raamsdonksveer. Wij weten alles van goed onderhoud, beschikken over professioneel gereedschap en materialen en nemen de tijd om alles voor u goed na te lopen. Mocht er iets moeten gebeuren, dan gaat dit uiteraard in overleg met u.

Ook het onderhoud aan panden van woningbouwverenigingen kunnen wij op ons nemen. U heeft dan de garantie dat alles volgens de allerhoogste eisen wordt uitgevoerd. Wilt u dat wij vandaag nog voor u aan de slag gaan? Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie.

 Neem contact op voor een prijsvoorstel op maat!