Werkgever & leerbedrijf

Werkgever

Als familiebedrijf werken we graag aan lange termijn relaties met onze medewerkers, bouwpartners en klanten. Om dit te realiseren investeren we tijd en energie in het opleiden van onze mensen, investeren we in de relaties met partners, meten we continu de klanttevredenheid en organiseren we klantdialogen. De medewerkers van Hoefnagel Totaalbouw krijgen door het jaar heen verschillende scholingen om bij te blijven in de bouwsector en om ons vakmanschap op niveau te houden. Altijd blijven verbeteren is ons credo!

We zijn binnen ons teams altijd op zoek naar de juiste balans tussen jonge en meer ervaren werknemers. De ervaring leert dat bouwteams met jongere en oudere collega’s zorgen voor kwaliteit. Jonge krachten hebben vaak een vernieuwende en ongedwongen kijk op de bouw en oudere werknemers kunnen eindeloos putten uit hun ervaringen. Die wisselwerking tussen medewerkers is goud voor ons bedrijf.

Werkgever

Studenten en scholieren bieden we de hand om via ons familiebedrijf kennis en ervaring op te doen in de bouwbranche.  Dat doen we al decennialang. Jongens en meiden van diverse opleidingen maken nader kennis met de bouw bij ons bedrijf op verschillende afdelingen en in allerlei functies. Van kantoor tot bouwplaats, van middelbare scholieren, leerlingen uit het praktijkonderwijs tot MBO en HBO-ers. Als Erkend Leerbedrijf onderstrepen we het belang van het opleiden van jonge mensen voor de Bouw.
Sinds kort is onze erkenning  als leerbedrijf uitgebreid. We leiden voortaan ook leerlingen in onze timmerfabriek, waar we kozijnen en deuren produceren voor Hoefnagel Kozijnen én we begeleiden leerlingen in een leerwerktraject van de praktijkschool en de VSO opleiden (BORIS).
Erkend Leerbedrijf zijn we dus nu voor Bouw & Infra, Afbouw Hout en Onderhoud en Leerwerktraject Boris.
Op alle niveaus bieden we dus stages of loopbaantrajecten aan. Dit resulteert nog vaak genoeg in een mooie vaste arbeidsrelatie. Leerlingen die uitgroeien tot vaste krachten van onze team. Een keer kennismaken met oud-leerlingen, kom gerust een kijkje nemen.
Ga naar SBB: zoek je leerbedrijf of stage
Solliciteren of kennismaken

Nieuwbouw projecten

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen