Werkgever & leerbedrijf

Werkgever

Als familiebedrijf werken we graag aan lange termijn relaties met onze medewerkers, bouwpartners en klanten. Om dit te realiseren investeren we in het opleiden van onze mensen, investeren we in de relaties met partners, meten we continu de klanttevredenheid en organiseren we klantdialogen. Medewerkers krijgen door het jaar heen verschillende scholingen om bij te blijven in de bouwsector en om ons vakmanschap op niveau te houden. Altijd blijven verbeteren is ons credo!

Open deuren. Dat is de wijze waarop we communiceren met collega’s. Laagdrempelige communicatie en met open deuren. Open deuren voor een goed gesprek over de toekomst, persoonlijke situaties, maar ook voor een gezellig informeel gesprek over het weekend, voetbal of de vakantie. Geen ingewikkelde managementlagen. We zijn een familiebedrijf met een platte organisatiestructuur.

Dynamiek en ervaring

We zijn binnen ons teams altijd op zoek naar de juiste balans tussen jonge en meer ervaren werknemers. De ervaring leert dat bouwteams met jongere en oudere collega’s zorgen voor kwaliteit. Jonge krachten hebben vaak een vernieuwende en ‘dynamische’ kijk op de bouw en oudere werknemers putten eindeloos uit hun ervaringen. Die wisselwerking is goud voor ons bedrijf.

Studenten en scholieren bieden we de hand om via ons familiebedrijf kennis en ervaring op te doen in de bouwbranche.  Dat doen we al decennialang. Jongens en meiden van diverse opleidingen maken nader kennis met de bouw bij ons bedrijf op verschillende afdelingen en in allerlei functies. Van kantoor tot bouwplaats, van middelbare scholieren, leerlingen uit het praktijkonderwijs tot MBO en HBO-ers. Als Erkend Leerbedrijf onderstrepen we het belang van het opleiden van jonge mensen voor de bouw.

Leerwerktraject Boris

Sinds kort is onze erkenning als leerbedrijf uitgebreid. We leiden voortaan ook leerlingen op in onze timmerfabriek, waar we kozijnen en deuren produceren voor Hoefnagel Kozijnen. Ook begeleiden we leerlingen in een leerwerktraject van de praktijkschool en het VSO (BORIS). Erkend Leerbedrijf zijn we dus nu voor Bouw & Infra, Afbouw Hout en Onderhoud en Leerwerktraject Boris.
Op alle niveaus bieden we dus stages of loopbaantrajecten aan. Dit resulteert nog vaak genoeg in een mooie vaste arbeidsrelatie. Leerlingen die uitgroeien tot vaste krachten van onze team. Een keer kennismaken met oud-leerlingen, kom gerust een kijkje nemen.

Trots op onze mensen