Verbouw en renovatie

Naast seriematige woningbouw en nieuwbouw voor particulieren realiseert Hoefnagel Totaalbouw al sinds jaar en dag grote en kleine verbouwingen en renovaties voor zakelijke en particuliere klanten.

Je wil je woning of bedrijfspand gaan verbouwen, moderniseren of grondig renoveren. Het is een uitdagende klus, een dergelijke bouwklus start je niet zomaar. Neem daarom al in een zo vroeg stadium een goede bouwpartner in de arm om het project te begeleiden en uit te voeren. Zo kom je niet voor verrassingen te staan en blijf je binnen budget. Een aanbouw, modernisering van verdiepingen, interne verbouwingen met aanpassing van diverse ruimte of renovatie of vernieuwing van dak. Het is een greep van verbouwingen die wij uitvoeren met onze particuliere verbouwteams.

Onze bouwteams Verbouw en Renovatie zijn ’thuis’ in maatwerk verbouwingen en weten wat er allemaal komt kijken bij een dergelijk project. Of het dus gaat om het verbouwen van een woonhuis, een kantorencomplex of een school.

Weet je niet waar je moet beginnen en heb je nog geen idee wat het eindresultaat moet worden? Ook geen probleem. We werken in huis en extern met architecten die samen met jou een ontwerp uitwerken. Hierop maken we een passende offerte. Pas als dit helemaal in orde is, kan de bouwbegeleiding opgestart worden en starten we met de uitvoering.

Het type verbouwing moet passen binnen jouw budget, bij jouw persoonlijke wensen en bij de bestaande situatie. Drie factoren waarmee wij je kunnen bijstaan:

  • scherp en eerlijk advies
  • een kritische blik op de bestaande situatie
  • mogelijk duurzame, goedkopere of kwalitatief betere alternatieven

Wij maken de verbouwing helder, inzichtelijk en concreet op papier. Je krijgt professioneel uitgewerkte tekeningen en een passende gedetailleerde offerte.  Als we starten nemen we de verbouwing 100% uit handen. Wel zo comfortabel voor jou als klant. Binnen de samen overeengekomen tijd en afspraken realiseren wij vervolgens de verbouwing van jouw woning.

Allround bouwteam

Hoefnagel Totaalbouw beschikt over een speciaal bouwteam van specialisten voor verbouwingen bij particulieren. Een bouwteam met één aanspreekpunt, korte lijnen, vaste medewerkers die weten welke precisie, vakkundigheid en klantgerichtheid vereist is bij particuliere verbouwingen.

Showroom

Inspiratie opdoen? Neem een kijkje in onze showroom. We hebben een eigen showroom in Kaatsheuvel. Breng gerust een bezoekje of maak een afspraak met een van onze kopersbegeleiders.

Gerealiseerde projecten

Realisatie verbouw
Vrijstaand woonhuis

Realisatie nieuwbouw
Vrijstaande woning

Ontwerp en realisatie
Verbouw vrijstaande woning