side-area-logo

Aannemer Oosterhout

Professioneel aannemer Oosterhout

Het vinden van een betrouwbare aannemer in de regio Oosterhout is eenvoudig: u hoeft alleen maar contact op te nemen met Hoefnagel Totaalbouw. Wij zijn namelijk de specialist wanneer het op bouwen, verbouwen en het onderhouden van woningen en bedrijfspanden aankomt. Wij kunnen u van dienst zijn bij de meest uiteenlopende klussen en bovendien kunt u bij ons als aannemer in Oosterhout en omgeving terecht wanneer u op zoek bent naar een nieuwbouwwoning.

Hoefnagel Totaalbouw is verantwoordelijk voor de realisatie van een tal van nieuwbouwprojecten. Ook de verantwoording voor uw nieuwbouwproject nemen wij als aannemer in de regio Oosterhout dan ook graag op ons. Samen met u zorgen wij ervoor, dat wij de woning van uw dromen bouwen. Tevens bouwen wij regelmatig aan grote projecten, zoals kantoren, bedrijfshallen, scholen, verzorgingstehuizen, sportaccommodaties en multifunctionele centra. U snapt dus dat u met ieder bouw- of verbouwproject bij ons in goede handen bent!

Meer over Hoefnagel Totaalbouw

Betrokken en meedenkend

Doordat wij zo betrokken zijn bij de projecten die wij uitvoeren, kunt u bij ons terecht met al uw eisen en wensen. Wij bouwen immers voor u! Bovendien hebben wij regelmatig nieuwe woningen in ons portfolio die wij u spiksplinternieuw kunnen opleveren. Kijk gerust eens bij ons actuele aanbod en neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze huidige nieuwbouwprojecten.

Uiteraard kunt u ons niet alleen inschakelen als uw aannemer in Oosterhout en omgeving voor de bouw van een woning of ander pand, maar ook wanneer u een aanbouw wilt laten realiseren of verbouwplannen heeft. Wij gaan graag met u in gesprek en luisteren naar wat u graag zou willen. Wij houden rekening met uw budget, met uw wensen en met de bestaande situatie, zodat wij u kunnen voorzien van een passend advies. Ook kijken wij kritisch naar alle mogelijkheden, zodat wij u wellicht wel kunnen verrassen met aantrekkelijke alternatieven en oplossingen.

Hoefnagel Totaalbouw gaat als uw aannemer in de regio Oosterhout graag voor u aan de slag. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of vraag meteen een vrijblijvende offerte aan. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden die wij u als professioneel bouwbedrijf te bieden hebben.

Hoefnagel Totaalbouw
Hoefnagel Totaalbouw
Hoefnagel Totaalbouw
Silke - klantenservice

Kom in contact

Wie op zoek is naar een professionele en betrouwbare aannemer in Oosterhout en omgeving neemt dan ook contact op met Hoefnagel Totaalbouw. Wij bespreken graag met u wat er allemaal mogelijk is – of het nu om een nieuwbouwproject, een verbouwing, een renovatie of het onderhoud van een bestaand pand gaat. Heeft u al concrete plannen, dan kunt u uiteraard ook een offerte bij ons aanvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 Neem contact op voor een prijsvoorstel op maat!