Bouwbedrijf Dongen

Een bouwproject of een verbouwing is altijd een karwei dat vraagt om de grootst mogelijke kennis en kunde.

Bij Hoefnagel Totaalbouw, hét bouwbedrijf van Dongen en omgeving, vindt u deze kennis en kunde.

Ons bedrijf beschikt namelijk over bijna honderd jaar aan bouwervaring en onze expertise zetten wij graag voor u in om ook van uw (ver)bouwproject een groot succes te maken.

Jarenlange ervaring

Bijna een eeuw lang bouwervaring, dat is natuurlijk nogal wat. Ons bouwbedrijf nabij Dongen is ooit in de jaren dertig van de vorige eeuw begonnen als familiebedrijf en hoewel wij inmiddels uitgegroeid zijn tot een organisatie met vijftig gedreven medewerkers, staan bij ons nog altijd dezelfde waarden hoog in het vaandel. Hoefnagel Totaalbouw staat voor authenticiteit, emotionele verbondenheid en maatschappelijke betrokkenheid.

Hierdoor kunnen wij u als bouwbedrijf in de regio Dongen altijd de beste, persoonlijke service bieden en worden al onze werkzaamheden perfect uitgevoerd. Wij vinden het immers belangrijk dat alles wat wij doen, van de allerhoogste kwaliteit is. Als bouwbedrijf in Dongen hebben wij er dan ook voor gekozen, om zoveel mogelijk van de werkzaamheden in eigen beheer uit te voeren. Om dit te kunnen doen, hebben wij een volledig en compleet uitgerust werkplaats waar wij timmer- en laswerkzaamheden kunnen verrichten.

Ook hebben wij de beschikking over een eigen kozijnenfabriek en kunnen wij schilderwerk in onze spuiterij in iedere gewenste kleur spuiten. Dit geeft ons de mogelijkheid om alleen producten van de hoogste kwaliteit af te leveren. Met minder nemen u en wij uiteraard geen genoegen.

Nieuwbouw projecten

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen