Dag van de Bouw groot succes!

Wat een topdag hebben we gehad tijdens de Dag van de Bouw op zaterdag 18 juni. Meer dan 200 mensen bezochten onze bouwplaats aan de Belgiëstraat in Kaatsheuvel. Zo bijzonder om te zien dat familie, kennissen, relaties, scholieren en inwoners van de gemeente zo geïnteresseerd zijn in de bouw van ons nieuwe onderkomen, het nieuwe bedrijfspand van Hoefnagel Totaalbouw.

We hebben tijdens de dag van de bouw volop promotie gedaan voor de bouwbranche. In de bouw gebeurt altijd wat. Voor elk talent is er wel een functie op of om de bouwplaats. Goed dus om mee te doen met de Dag van de Bouw en vooral jonge mensen te laten zien hoe mooi ons vak is.

De ijsjes van The Ice cream Bike en de catering van Tony & the Smokers waren geweldig. Een megacompliment voor de collega’s die vandaag dit hebben mogelijk gemaakt. Dank je wel ook Koninklijke Bouwend Nederland – Afdeling Brabant Mid-West!