Erkend Leerbedrijf, ook voor praktijkonderwijs

Al decennialang werken en leren leerlingen bij ons mee op de bouw of maken jongvolwassenen kennis met de bouw. Jaarlijks lopen er jongens en meiden van diverse opleidingen mee binnen ons bedrijf. Van kantoor tot bouwplaats, van middelbare scholieren tot MBO en HBO-ers. Afgelopen maand hebben we onze erkenning voor Erkend Leerbedrijf weer verlengd met 4 jaar! En daar zijn w trots op.
Deze erkenning waarderen wij enorm, want daarmee onderstrepen we het belang van het opleiden van jonge mensen voor de Bouw.
De erkenning is zelfs uitgebreid. We mogen voortaan ook leerlingen opleiden in onze timmerfabriek, waar we kozijnen en deuren produceren voor Hoefnagel Kozijnen én we mogen leerlingen begeleiden in een leerwerktraject van de praktijkschool en de VSO opleiden (BORIS).
Erkend Leerbedrijf zijn we dus nu voor Bouw & Infra, Afbouw Hout en Onderhoud en Leerwerktraject Boris.
Interesse, stuur kijk op https://s-bb.nl/studenten/