Onze nieuwe website is live!

De nieuwe website van Hoefnagel Totaalbouw is live! Nog net voor de bouwvak gingen we in ‘de lucht’. En daar gingen wel wat stressweken aan vooraf. Beetje vergelijkbaar met de eindfase van de bouw van een nieuwbouwwoning. Laatste puntjes op de ï zetten, checken, nog eens checken, toch nog wat laatste wijzigingen doorvoeren en dan uiteindelijk met elkaar achterover leunen en op de ‘launch’-knop drukken.

Samen met PDK Online Marketing en Frieke Ontwerpatelier werkten we ruim 6 maanden aan de nieuwe website. De website laat beter zien wat we doen en wie we zijn, een fijn familiebedrijf iedere dag kleur geeft aan ‘Bouwers van nu, sinds 1930.

Op onze nieuwe website vind je niet alleen relevante informatie over nieuwbouwprojecten, maar ook een helder overzicht van referentieprojecten en informatie over onze overige bouwactiviteiten, zoals renoveren en verbouwen. Je zal ook zien dat we voor de verkoop van kozijnen en deuren een nieuw brand zijn gestart. Hoefnagel Kozijnen. Ook daarvoor ontwikkelden we begin 2022 een nieuwe website.

De grootste veranderingen op een rijtje:

  • Nieuwe uitstraling, de website in een nieuw jasje met vooral veel aandacht voor fotografie van onze mensen;
  • Nieuw menu. Een handige menustructuur met een prettig ingerichte nieuwbouw projectpagina;
  • Meer contactmogelijkheden. Voor onze kopers hebben we speciale pagina’s ingericht met een directe koppeling naar het persoonlijk woningdossier VolgJeWoning.
  • Informatie over verduurzamen. Niet alleen particulieren zijn volop bezig met het verduurzamen van de woning. Ook bedrijven moeten nog een flinke stap maken. We helpen daar graag bij en geven alvast wat concrete tips;

Een website is natuurlijk nooit af. De komende tijd zullen we steeds weer nieuwe informatie op de website plaatsen. Heb jij nog tips voor ons? Uiteraard horen we graag wat je onze nieuwe website vindt. Mis je nog informatie of heb je nog tips voor ons? Laat het ons dan weten via ons het TIP-formulier.

Geef je verbetertips door!