Utiliteitsbouw: recreatiecentrum Landal Greenparks

De maanden voor de zomervakantie hebben we een mooi bouwproject gerealiseerd in het natuurrijke Overloon. Op het Landal Greenparks De Vers in Overloon hebben we een nieuw centrumgebouw gebouwd, het hart van het park, waar gasten kunnen gezellig samen kunnen komen, informatie kunnen ophalen en kunnen eten en drinken. Alles op tijd klaar voor het hoogseizoen zodat de gasten volop konden genieten van het prachtige park.

Utiliteitsbouw, zoals het bouwen van een recreatiecentrum, doen we graag. Juist omdat het interessant is om samen met de opdrachtgever te kijken naar de diversiteit aan functies die samen moeten komen in een gebouw. Het gaat verder dan woningbouw, omdat je rekening dient te houden met wensen van vaak veel verschillende gebruikers en ook is duurzaam bouwen ook de norm bij dit soort projecten. De afgelopen decennia hebben we al veel utiliteitsprojecten gerealiseerd, zoals scholen, brandweercentra, MFC’s, kerken, sportlocaties en nu dus ook een recreatiecentrum.

Dank je wel Landal Greenparks voor de mooie opdracht!