Gezocht:
Werkvoorbereider / calculator nieuwbouw

Wij zijn alvast begonnen met het inrichten van je nieuwe werkplek in ons splinternieuwe bedrijfspand.

Ben je op zoek naar een veelzijdige, zelfstandige functie met verantwoordelijkheid voor een diversiteit aan bouwprojecten in de woning- en utiliteitsbouw? En kun jij ervoor zorgen dat bouwprojecten perfect voorbereid zijn? Dan zijn we op zoek naar jou.

We hebben als ontwikkelende aannemer de komende jaren een groot aantal nieuwbouwprojecten onder handen in de woningmarkt. Daarnaast zorgen we dat bedrijven kunnen doorgroeien met een nieuw bedrijfspand of pakken we renovatieopdrachten op. Het is echt handen uit de mouwen en meegroeien met ons familiebedrijf. Versterking kunnen we dan ook zeker gebruiken.

Lees meer over deze nieuwe vacature.