Een markant persoon is niet meer.

Oud-directeur Adrie Hoefnagel overleden (1949 – 2022)

Geheel onverwachts hebben we afscheid moeten nemen van Adrie Hoefnagel, oud-directeur en medegrondlegger van ons familiebedrijf. Adrie overleed 6 december en mocht slechts 73 jaar worden.

Samen met zijn broer Piet stond Adrie al op jonge leeftijd aan het roer van het bouwbedrijf op de Hogevaart. Keihard werken, dag in dag uit, zorgde ervoor dat het bedrijf een enorme groei doormaakte. Adrie met zijn kwaliteiten in het binnenhalen van werk, veelal ‘onderweg of op pad?’ met zijn oude Mercedes.

Adrie had een groot hart voor de zaak en was tot op de dag van zijn overlijden iedere dag betrokken bij de werkzaamheden op de Hogevaart, de lopende projecten en met name bij onze nieuwbouw in Kaatsheuvel. Net als zijn jongere broer Piet en oudere zus Rens. Een praatje met de collega’s op kantoor of met de mannen in de werkplaats of op de bouw.

We zullen zijn betrokkenheid missen.

Namens alle medewerkers wensen we Jenny, Albert, Anja, Ed en Sabrina heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Ons bedrijf zal maandagmiddag 12 december vanaf 12 uur gesloten zijn in verband met het afscheid van Adrie.

Namens directie en medewerkers

Alexander Hoefnagel