Jubilarissenfeest als vanouds

Afgelopen zaterdag was het weer eens tijd voor een Hoefnagel-feestje. We hadden namelijk niet 1, niet 2, niet 3, maar 4 jubilarissen.  En wat voor een jubilarissen. Herman en Han vierden hun 40 jarig dienstjubileum en Joël en Rudy hun 25 jarig dienstverband bij de ‘club d’orange’.
Bij Grand Café Sands gingen de voetjes van de vloer en werd tot in de late uurtjes gefeest, heerlijk gegeten en weer eens ouderwets bijgepraat. Na iets van een pandemie en het jaar 2023 dat in het teken stond van de bouw van ons bedrijfspand, was het nu aan de start van 2024 hoogtijd om met onze jubilarissen en natuurlijk vrienden en familie een feestje te bouwen. De mensen die ons een beetje kennen, zullen begrijpen dat het een ‘mooi fisje’ was.
Dat er nog maar heel veel van dit soort mooie jubilarissenfeestjes mogen volgen. Dat betekent toch dat mensen het fijn hebben om bij ons te werken.
Dank je wel Herman Lankhaar, Joël Verduijn, Han Spuijbroek en Rudy Nederveen voor jullie dienstjaren bij Hoefnagel. Dat er nog maar velen jaren mogen volgen.
En dank je wel aan alle 150 aanwezigen voor de gezelligheid. Fijn dat er zoveel collega’s dit feestje met ons gevierd hebben.