Wethouder Dingemans geeft startsein bouw Het Schoolplein

Op de locatie waar ooit de Julianaschool stond in Fijnaart, zijn de eerste werkzaamheden gestart voor het nieuwbouwproject Het Schoolplein. Vrijdag 15 maart gaf wethouder Danny Dingemans van gemeente Moerdijk het officiële startsein voor de bouw van de 23 appartementen en woningen. Direct omwonenden en de kopers van de appartementen, rij- en hoekwoningen en semibungalows waren getuigen van deze officiële handeling op de bouwlocatie. Een belangrijke stap, stelt wethouder Danny Dingemans: “Met een mooie toevoeging van 22 energiezuinige woningen voor Fijnaart. Ook in Fijnaart is er de wens voor tussenwoningen, levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoningen en appartementen voor starters en senioren. Ik ben blij dat we nu hier starten met de bouw.”

Levensloopbestendig wonen

Ontwikkelaar Fairway Projectontwikkeling gaf onlangs Aannemingsbedrijf Hoefnagel uit Kaatsheuvel opdracht om te starten met de bouw, ondanks dat de benodigde verkoopscore nog niet was behaald. Ontwikkelaar Frank Kremer van Fairway Projectontwikkeling is enthousiast dat de bouw is gestart: “De marktontwikkelingen hebben niet altijd meegezeten de afgelopen maanden, waardoor de start bouw op zich liet wachten.