Feestelijke opening bedrijfspand

Eén woord: ❜FANTASTISCH❜.

Wat was het genieten afgelopen 25 mei. Eindelijk konden we ons feestje vieren ter gelegenheid van onze verhuizing naar Kaatsheuvel en nieuwe huisvesting in de Belgiëstraat.  Alles viel op zijn plek in onze nieuwe timmerfabriek, die we voor deze gelegenheid opbouwden tot heuse feestzaal. Na 2 jaar bouwen, verhuizen, showroom inrichten, onze draai vinden en gewoon ons werk doen, hebben we zaterdag met 400 familieleden, vrienden, zakelijke relaties, leveranciers en niet te vergeten onze collega’s een topfeest gevierd. Zoveel gezelligheid, plezier, lekker eten en drinken en heel veel dansjes op hele toffe muziek. Heel speciaal was ook de bijdrage van burgemeester Hanne van Aart, die samen met directeur Alexander Hoefnagel de officiële handeling verrichtte.

Alles viel deze avond op zijn plek. De kerst op de taart was natuurlijk het enorme bedrag dat we hebben opgehaald voor de Hartstichting.

𝗭𝗮𝘁𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴 𝟮𝟱 𝗺𝗲𝗶 𝗴𝗮𝗮𝘁 𝗱𝗲 𝗯𝗼𝗲𝗸𝗲𝗻 𝗶𝗻 𝗮𝗹𝘀 𝗲𝗲𝗻 𝗱𝗮𝗴 𝗼𝗺 𝗻𝗼𝗼𝗶𝘁 𝘁𝗲 𝘃𝗲𝗿𝗴𝗲𝘁𝗲𝗻 𝘃𝗼𝗼𝗿 𝗼𝗻𝘀 𝗳𝗮𝗺𝗶𝗹𝗶𝗲𝗯𝗲𝗱𝗿𝗶𝗷𝗳.