side-area-logo

Woningbouw Breda

Woningbouw in Breda

Kwaliteit en professionaliteit spelen een grote rol wanneer u op zoek bent naar een bouwbedrijf. Of het nu om een verbouwing gaat, het laten plaatsen van een aanbouw of complete woningbouw, In de regio Breda kunt u met al uw wensen terecht bij Hoefnagel Totaalbouw. Wij zijn namelijk dat allround bouwbedrijf waarbij kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Wat voor plannen u ook heeft, als het gerealiseerd kan worden, zorgen wij ervoor dat dit perfect uitgevoerd wordt.

Al decennialang is Hoefnagel Totaalbouw verantwoordelijk voor de realisatie van een tal van nieuwbouwprojecten. Ook de verantwoording voor uw woningbouw in Breda of omgeving nemen wij professioneel bouwbedrijf dan ook graag op ons. Samen met u zorgen wij ervoor, dat wij de woning van uw dromen bouwen. Tevens bouwen wij regelmatig aan grote projecten, zoals kantoren, bedrijfshallen, scholen, verzorgingstehuizen, sportaccommodaties en multifunctionele centra. U snapt dus dat u met ieder bouw- of verbouwproject bij ons in goede handen bent!

Meer over Hoefnagel Totaalbouw

Ervaring en professionaliteit

Dit is dan ook precies de reden dat Hoefnagel Totaalbouw als projectontwikkelaar regelmatig betrokken is bij seriematige woningbouw. In de regio Breda bouwen wij woningen in eigen beheer, maar ook in opdracht van bijvoorbeeld vastgoedontwikkelaars en woningbouwverenigingen. Ook als u op zoek bent naar een nieuwbouwwoning, maar deze niet zelf wilt laten bouwen, bent u bij ons aan het juiste adres. Doordat wij regelmatig nieuwe woningbouw realiseren, hebben wij ook met regelmaat mooie en nieuwe woningen te koop staan. Bij ons kunt u kiezen! Kijk maar eens in ons portfolio om te zien welke woningen wij momenteel te koop hebben staan. Wij horen graag van u waarin u geïnteresseerd bent.

Ervaar zelf de meerwaarde van Hoefnagel Totaalbouw het bouwbedrijf voor woningbouw in de regio Breda. U zult meer dan tevreden zijn over onze professionaliteit, expertise en uiteraard over onze dienstverlening. Schakel ons in als uw aannemer en wij stellen speciaal voor u een passend bouwteam voor u samen dat uw project uitvoert. Hierdoor heeft u één aanspreekpunt, omdat wij een goede en duidelijke communicatie hoog in het vaandel hebben staan. Ons bouwteam biedt u korte lijnen en vaste medewerkers die weten welke precisie, vakkundigheid en klantgerichtheid vereist is bij particuliere verbouwingen.

Gaat u binnenkort bouwen of verbouwen? Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze diensten of vraag nu al een vrijblijvende offerte aan.

Hoefnagel Totaalbouw
Hoefnagel Totaalbouw
Hoefnagel Totaalbouw
Silke - klantenservice

Kom in contact

Wie op zoek is naar een professioneel en betrouwbaar bouwbedrijf in Waalwijk en omgeving neemt dan ook contact op met Hoefnagel Totaalbouw. Wij bespreken graag met u wat er allemaal mogelijk is – of het nu om een nieuwbouwproject, een verbouwing, een renovatie of het onderhoud van een bestaand pand gaat. Heeft u al concrete plannen, dan kunt u uiteraard ook een offerte bij ons aanvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 Neem contact op voor een prijsvoorstel op maat!