Vacature Bouwtechnisch Tekenaar / Werkvoorbereider

Bouw jij mee aan onze nieuwbouwprojecten in Brabant?

Wij zoeken een ervaren tekenaar/ (werkvoorbereider) die ervoor zorgt dat onze uitvoerende teams op ‘Champions League’ niveau kunnen bouwen. Een goede voorbereiding is tenslotte het halve werk. Jij begrijpt dat. Met de bouw van circa 80-100 woningen per jaar, diverse utiliteits- en verbouwprojecten hebben we als familiebedrijf al decennialang een goed gevulde orderportefeuille. Veel van de woningbouwprojecten ontwikkelen we zelf, waarmee wij voor continuïteit binnen ons bouwbedrijf zorgen. Bouw jij mee naar 100 jaar Hoefnagel Totaalbouw? Lees dan snel verder….

Samen met het projectteam en de afdeling projectontwikkeling zorg jij dat onze bouwprojecten perfect draaien. Dat doe je in goed teamwork. Korte lijntjes, directe communicatie en met veel eigen verantwoordelijkheid.