Nieuwbouwproject Tilburg

Droomt u ervan uw eigen woning te bouwen? Het hoeft niet alleen bij dromen te blijven! Hoefnagel Totaalbouw is u namelijk graag van dienst bij de realisatie van uw nieuwbouwproject in Tilburg en omgeving. Al sinds jaar en dag zijn wij betrokken bij de realisatie van een tal van nieuwbouwprojecten.

Ook de verantwoording voor uw nieuwbouwproject in de regio Tilburg nemen wij als allround bouwbedrijf dan ook graag op ons. Samen met u zorgen wij ervoor, dat wij de woning van uw dromen bouwen. Tevens bouwen wij regelmatig aan grote projecten, zoals kantoren, bedrijfshallen, scholen, verzorgingstehuizen, sportaccommodaties en multifunctionele centra.

Het is u dan ongetwijfeld duidelijk dat ook uw nieuwbouwproject in Tilburg bij ons in goede handen is.

Altijd perfect uitgevoerd

Wat voor soort nieuwbouwproject wij in Tilburg of omgeving ook uitvoeren, wij zorgen er altijd voor dat wij een perfect gebouwd pand opleveren. Dit kunnen wij u garanderen, doordat wij zo veel mogelijk werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren. Hoefnagel Totaalbouw beschikt daarom onder andere over een eigen kozijnenfabriek, een spuiterij voor schilderwerk en een timmer- en laswerkplaats.

Door deze voorzieningen zijn wij bovendien in staat om maatwerk te leveren en kunnen wij flexibel inspringen op al uw eisen en wensen. Precies waar u behoefte aan heeft tijdens een verbouwing, renovatie of nieuwbouwproject in de regio Tilburg. Doordat wij zo betrokken zijn bij de projecten die wij uitvoeren, kunt u bij ons terecht met al uw plannen. Wij bouwen immers voor u!

Bovendien hebben wij regelmatig nieuwe woningen in ons portfolio die wij u spiksplinternieuw kunnen opleveren. Kijk gerust eens bij ons actuele aanbod en neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze huidige nieuwbouwprojecten in Tilburg en omgeving.

Nieuwbouw projecten

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen