side-area-logo

Nieuwbouwproject Tilburg

Ga voor nieuwproject in Tilburg

Droomt u ervan uw eigen woning te bouwen? Het hoeft niet alleen bij dromen te blijven! Hoefnagel Totaalbouw is u namelijk graag van dienst bij de realisatie van uw nieuwbouwproject in Tilburg en omgeving.

Al sinds jaar en dag zijn wij betrokken bij de realisatie van een tal van nieuwbouwprojecten. Ook de verantwoording voor uw nieuwbouwproject in de regio Tilburg nemen wij als allround bouwbedrijf dan ook graag op ons. Samen met u zorgen wij ervoor, dat wij de woning van uw dromen bouwen. Tevens bouwen wij regelmatig aan grote projecten, zoals kantoren, bedrijfshallen, scholen, verzorgingstehuizen, sportaccommodaties en multifunctionele centra. Het is u dan ongetwijfeld duidelijk dat ook uw nieuwbouwproject in Tilburg bij ons in goede handen is.

Meer over nieuwbouw

Altijd perfect uitgevoerd

Wat voor soort nieuwbouwproject wij in Tilburg of omgeving ook uitvoeren, wij zorgen er altijd voor dat wij een perfect gebouwd pand opleveren. Dit kunnen wij u garanderen, doordat wij zo veel mogelijk werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren. Hoefnagel Totaalbouw beschikt daarom onder andere over een eigen kozijnenfabriek, een spuiterij voor schilderwerk en een timmer- en laswerkplaats. Door deze voorzieningen zijn wij bovendien in staat om maatwerk te leveren en kunnen wij flexibel inspringen op al uw eisen en wensen. Precies waar u behoefte aan heeft tijdens een verbouwing, renovatie of nieuwbouwproject in de regio Tilburg.

Doordat wij zo betrokken zijn bij de projecten die wij uitvoeren, kunt u bij ons terecht met al uw plannen. Wij bouwen immers voor u! Bovendien hebben wij regelmatig nieuwe woningen in ons portfolio die wij u spiksplinternieuw kunnen opleveren. Kijk gerust eens bij ons actuele aanbod en neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze huidige nieuwbouwprojecten in Tilburg en omgeving.

Nieuwbouwproject
Nieuwbouwproject
Nieuwbouwproject
Silke - klantenservice

Laat het over aan Hoefnagel Totaalbouw

Gaat Hoefnagel Totaalbouw binnenkort voor u aan het werk? Wij kijker ernaar uit om al uw dromen om te zetten in een professioneel en vakkundig gebouw pand. Of dit nu uw nieuwe woning is, het nieuwe kantoor voor uw onderneming of een aanbouw aan een bestaand pand, wij kunnen alles voor u mogelijk maken.

Neem contact met ons op om uw plannen voor uw nieuwbouwproject in Tilburg of omgeving te bespreken.

 Neem contact op voor een prijsvoorstel op maat!