Nieuwbouwproject Oosterhout

Het laten bouwen van een eigen woning is een mooie droom, maar waarom zou er niet voor zorgen dat deze droom werkelijkheid wordt? Met Hoefnagel Totaalbouw aan uw zijde is dit geen enkel probleem. Wij zijn het nummer één bouwbedrijf van de regio en de specialist op het gebied van bouwen, verbouwen en renoveren. Ook uw nieuwbouwproject in Oosterhout en omgeving is bij ons in goede handen.

Bouwen zit ons in het bloed. Hoefnagel Totaalbouw is bijna honderd jaar geleden opgericht en van start gegaan als een echt familiebedrijf. Ook toen al werkten wij aan nieuwbouw in de regio Oosterhout en u kunt zich dan ook wel voorstellen, dat wij in al die jaren die inmiddels zijn verstreken een enorme schat aan kennis en kunde hebben opgebouwd.

Kennis en kunde die wij graag inzetten voor de realisatie van uw nieuwbouwproject in Oosterhout!

Wij leveren uitsluitend kwaliteit

Niet alleen onze expertise is voor opdrachtgevers van doorslaggevend belang om te kiezen voor Hoefnagel Totaalbouw. Ook onze kernwaarden – waar onze bedrijfsvoering al om draaide toen wij nog een klein timmerbedrijf waren – spelen een belangrijke rol in hun keuze om ons in te schakelen als aannemer van een nieuwbouwproject in Oosterhout en omgeving. Authenticiteit, emotionele verbondenheid en maatschappelijke betrokkenheid zijn nog altijd onlosmakelijk met Hoefnagel Totaalbouw verbonden.

Bovendien nemen wij enkel genoegen met het leveren van de allerbeste kwaliteit. Om u deze kwaliteit te kunnen garanderen, voeren wij zo veel mogelijk werkzaamheden in eigen beheer uit. Zo verrichten wij zelf onze las- en timmerwerkzaamheden in onze werkplaats, maken we zelf de kozijnen in onze kozijnenfabriek en beschikken wij over een professionele spuiterij voor al het verfwerk.

Allemaal mogelijkheden die wij natuurlijk ook graag inzetten bij de bouw van uw nieuwe woning, kantoorpand, bedrijfshal of multifunctionele ruimte. Geen nieuwbouwproject in de regio Oosterhout is ons te gek. Als echte allround totaalbouwer kunnen wij alles voor u bouwen.

Nieuwbouw projecten

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen

Lorum ipsum delor
edit illiumium et.

12 Rijwoningen
10 Twee-kappers
2 Vrijstaande woningen