side-area-logo

Nieuwbouwproject Oosterhout

Nieuwbouwproject Oosterhout overlaten aan Hoefnagel

Het laten bouwen van een eigen woning is een mooie droom, maar waarom zou er niet voor zorgen dat deze droom werkelijkheid wordt? Met Hoefnagel Totaalbouw aan uw zijde is dit geen enkel probleem. Wij zijn het nummer één bouwbedrijf van de regio en de specialist op het gebied van bouwen, verbouwen en renoveren. Ook uw nieuwbouwproject in Oosterhout en omgeving is bij ons in goede handen.

Bouwen zit ons in het bloed. Hoefnagel Totaalbouw is bijna honderd jaar geleden opgericht en van start gegaan als een echt familiebedrijf. Ook toen al werkten wij aan nieuwbouw in de regio Oosterhout en u kunt zich dan ook wel voorstellen, dat wij in al die jaren die inmiddels zijn verstreken een enorme schat aan kennis en kunde hebben opgebouwd. Kennis en kunde die wij graag inzetten voor de realisatie van uw nieuwbouwproject in Oosterhout!

Meer over Hoefnagel Totaalbouw

Wij leveren uitsluitend kwaliteit

Niet alleen onze expertise is voor opdrachtgevers van doorslaggevend belang om te kiezen voor Hoefnagel Totaalbouw. Ook onze kernwaarden – waar onze bedrijfsvoering al om draaide toen wij nog een klein timmerbedrijf waren – spelen een belangrijke rol in hun keuze om ons in te schakelen als aannemer van een nieuwbouwproject in Oosterhout en omgeving. Authenticiteit, emotionele verbondenheid en maatschappelijke betrokkenheid zijn nog altijd onlosmakelijk met Hoefnagel Totaalbouw verbonden.

Bovendien nemen wij enkel genoegen met het leveren van de allerbeste kwaliteit. Om u deze kwaliteit te kunnen garanderen, voeren wij zo veel mogelijk werkzaamheden in eigen beheer uit. Zo verrichten wij zelf onze las- en timmerwerkzaamheden in onze werkplaats, maken we zelf de kozijnen in onze kozijnenfabriek en beschikken wij over een professionele spuiterij voor al het verfwerk. Allemaal mogelijkheden die wij natuurlijk ook graag inzetten bij de bouw van uw nieuwe woning, kantoorpand, bedrijfshal of multifunctionele ruimte. Geen nieuwbouwproject in de regio Oosterhout is ons te gek. Als echte allround totaalbouwer kunnen wij alles voor u bouwen.

Hoefnagel Totaalbouw
Nieuwbouwproject
Nieuwbouwproject
Silke - klantenservice

Kies een bouwbedrijf met ervaring

Neem geen risico’s en zorg ervoor dat uw nieuwbouwproject in Oosterhout perfect wordt uitgevoerd. Met Hoefnagel Totaalbouw als uw aannemer heeft u nauwelijks nog omkijken naar de realisatie van uw nieuwbouwwoning, de bouw van uw bedrijfspand of de verbouwing die u wilt laten uitvoeren.

Wij staan garant voor een perfecte uitvoering van al uw bouw- en verbouwplannen. Laat ons vandaag nog weten wat u wilt!

.

 Neem contact op voor een prijsvoorstel op maat!