side-area-logo

Nieuwbouw Drunen

Nieuwbouw in Drunen

Bouwen, dat is wat wij doen! Voor al uw nieuwbouw in de regio Drunen doet u dan ook een beroep op het vakmanschap en de expertise van Hoefnagel Totaalbouw. Als allround totaalbouwer houden wij ons bovendien niet alleen bezig met de realisatie van nieuwbouwprojecten, maar ook met renovaties, verbouwingen, het onderhoud aan bestaande panden en de levering van bouwmaterialen.

Het is dan ook niet zo vreemd dat wij ons bedrijf omschrijven als een echte allrounder. Wat voor project u ook aan ons toevertrouwt – of het nu het plaatsen van de dakkapel is, het periodiek onderhouden van woningen en/of bedrijfspanden is of het realiseren van uw nieuwbouw in Drunen en omgeving is – u hoeft zich nergens meer zorgen over te maken wanneer Hoefnagel Totaalbouw voor u aan het werk gaat. Wij zorgen ervoor dat alles van leien dakje loopt.

Meer over Hoefnagel Totaalbouw

Alles in eigen beheer

U kiest niet alleen voor Hoefnagel Totaalbouw vanwege onze veelzijdigheid, maar ook vanwege de hoge kwaliteit van het door ons geleverde werk. Wij voeren namelijk het merendeel van onze werkzaamheden in eigen beheer uit, zodat wij u altijd honderd procent garantie op een perfecte oplevering kunnen bieden. Hiervoor beschikken wij over een eigen timmer- en laswerkplaats, hebben wij zelf een kozijnenfabriek en werken wij in onze eigen spuiterij voor het verven en spuiten van schilderwerk. Dit zorgt er bovendien ook voor, dat wij uw nieuwbouw in Drunen en omgeving helemaal kunnen aanpassen aan uw eisen en wensen. Vertel ons wat u wilt en wij denken graag met u mee.

Nog een belangrijke eigenschap van Hoefnagel Totaalbouw is onze dienstverlening. Bij de realisatie en oplevering van nieuwbouw in de regio Drunen is een goede communicatie immers van het grootst mogelijke belang. Wij zorgen voor deze goede communicatie. Wij zijn uw gesprekspartner in het gehele traject, van de allereerste plannen tot de uiteindelijke oplevering van het project. Dit levert u als opdrachtgever het beste resultaat op. Wij bieden u korte lijnen en vaste medewerkers die weten welke precisie, vakkundigheid en klantgerichtheid vereist is bij de realisatie van uw nieuwbouw in Drunen en omgeving.

Gaat u binnenkort bouwen of verbouwen? Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze diensten of vraag nu al een vrijblijvende offerte aan.

Hoefnagel Totaalbouw
Hoefnagel Totaalbouw
Hoefnagel Totaalbouw
Silke - klantenservice

Kom in contact

Wie op zoek is naar een professioneel en betrouwbaar bouwbedrijf in Waalwijk en omgeving neemt dan ook contact op met Hoefnagel Totaalbouw. Wij bespreken graag met u wat er allemaal mogelijk is – of het nu om een nieuwbouwproject, een verbouwing, een renovatie of het onderhoud van een bestaand pand gaat. Heeft u al concrete plannen, dan kunt u uiteraard ook een offerte bij ons aanvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 Neem contact op voor een prijsvoorstel op maat!